1 ay önce çekilen GigaFiber aktif edilmedi

Hakan Yusuf 1

Üstün
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
1 ay önce mahallemizde GigaFiber için altyapı çekildi, TurkNet kendi kablolarıyla kapımıza kutu taktı. Ancak 1 ay geçti üzerinden, hala aktive olmadı. Altyapı sorgusunda maksimum hız VDSL 35 çıkıyor. Oysa kutuda yazan 1000/1000 GigaFiber hala aktif edilmedi. Çarşıda dolaşırken, çarşıda TurkNet'li olmak için "arayın" yazan bir afiş gördüm. Numara ile WhatsApp'tan ulaşarak durumu anlattım. Daha çok normal açılmaması, hala muhtemelen altyapı çekiliyordur, cihazlar takılmamıştır, dedi. Altyapı kurulduğunda biz de sahada olacağız, sinyal testleri tamamlandıktan sonra aktif edilecek, hem biz size indirimli aylar sağlarız, dedi. Bunun üzerinden 2 hafta geçtikten sonra Türk Telekom ile olan VDSL taahhüdüm bitmişti. TurkNet'e tekrar yazdım, birkaç güne aktif edilecek mi, ona göre taahhüt yenileyeceğim, dedim. Altyapı hala hazır değil, dedi. Yani bunun anladığım kadarıyla belirli bir tarihi zamanı yok. Aynı şeyi yaşayan illaki olmuştur diye düşünüyorum. Ne kadar sürdü GigaFiber'in aktif olması, bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 3 ay satışa açılma süresi. 1 aydı eskiden ama 3e çektiler neden bilmiyorum.

Kutuya kabloyu bağladılar mı?

Evet, zaten ilk önce kablolar geldi, sonra top top duran kabloları kutuya bağladılar. Fazlasını kesip atıyorlardı, ben aldım, çamaşır ipi olarak kullanıyorum.

En az 3 ay satışa açılma süresi. 1 aydı eskiden ama 3E çektiler neden bilmiyorum.

Demek ki bu VDSL altyapı ile 3 ay daha çilemiz var.

Evet, zaten ilk önce kablolar geldi, sonra top top duran kabloları kutuya bağladılar. Fazlasını kesip atıyorlardı, ben aldım, çamaşır ipi olarak kullanıyorum.

Bize kabloyu kutuya bağlamaya 1 hafta önce geldiler, Ağustos başında aktif olur demişti bağlayan kişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…