Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, okul açılana kadar spora başlamak istiyorum. Sizce 1 ayda ne kadar gelişebilirim? 1 ay sonra bırakmayacağım tabi ki daha da ilerlerim ama asıl spora başlamamın sebebi okulda kendimi farklı göstermek.

1.88 boy 92 kilodayım.

Merhaba, okul açılana kadar spora başlamak istiyorum. Sizce 1 ayda ne kadar gelişebilirim? 1 ay sonra bırakmayacağım tabi ki daha da ilerlerim ama asıl spora başlamamın sebebi okulda kendimi farklı göstermek.

1.88 boy 92 kilodayım.
Boyun 1 ayda hızlı gelişebilmek için fazla uzun. Ben 1.75'im 1 ayda halloluyor da senin en azından birkaç ay gerekir bence.

Boyun 1 ayda hızlı gelişebilmek için fazla uzun. Ben 1.75'im 1 ayda halloluyor da senin en azından birkaç ay gerekir bence.
Şu boy muhabbeti bana saçma geliyor. Birebir aynı idmanı atacaksınız ve sen daha fazla mı gelişeceksin? Kısa boylu, uzun boylu fark etmez, böyle harbiden iyi vücut yapmış insanlar gerçekten çok emek gösteriyorlar.

Şu boy muhabbeti bana saçma geliyor. Birebir aynı idmanı atacaksınız ve sen daha fazla mı gelişeceksin? Kısa boylu, uzun boylu fark etmez, böyle harbiden iyi vücut yapmış insanlar gerçekten çok emek gösteriyorlar.

Kısa boyluların kas kütlesi daha küçük olduğundan parçalaması ve tekrar onarılması daha kolay, dolayısıyla daha hızlı gelişirler.

Merhaba, okul açılana kadar spora başlamak istiyorum. Sizce 1 ayda ne kadar gelişebilirim? 1 ay sonra bırakmayacağım tabii ki daha da ilerlerim ama asıl spora başlamamın sebebi okulda kendimi farklı göstermek.

1.88 boy 92 kilodayım.

İlk 1 ay kondisyonunda biraz artış görebilirsin. Biraz daha ağır kaldırabildiğini hissedersin. Ama bu kadar. Görünüşünde eğer karbonhidratı kesme derecesine getirirsen göbeğinde küçülme olur. Ama bak gözle görülür küçülme. Gerçekte tartıda değişim olmaz. Karbonhidrat göbeği şişiriyor.

Hocam arkadaşımla aynanda başladık bire bir aynı rutini yaptık deney gibi düşünün tek değişken boy ve kiloydu. Bende bariz bir fark varken onda bu kadar olmamıştı. Kısa boy uzun boy tabii ki fark etmez, bizim anlatmak istediğimiz kısa boylu daha hızlı dolduruyor. Alan az.