Miles Upshur 28

Üstün
1.85 boyunda, ortalama 105 ila 110 kilo arasında bir gencim. Bu kilolar beni çok rahatsız etmeye başladığı için salona başlayacağım ama boyuma göre 80 veya 85 kilolarına inmem lazım. Nisan'ın başında salona başlarım, her gün 1 saat koşu bandı, yarım saat bisikletle 3 ayda kaç kilo yakarım? Vücudumda ciddi bir değişim olur mu?

Spor geçmişim var, geçmiş geçen sene 2 ay ondan önceki sene de 2 ay gidip bırakmıştım. Bazı durumlar yüzünden sürekli bırakıp başamıştım, faydasınıda görmüştüm ama bu sefer bırakmam pek mümkün değil çünkü bu gidişatımın sonunda 120 kiloları göreceğim ve bu beni içten içe daha da bitirecek.

1.85 boyunda, ortalama 105 ila 110 kilo arasında bir gencim. Bu kilolar beni çok rahatsız etmeye başladığı için salona başlayacağım ama boyuma göre 80 veya 85 kilolarına inmem lazım. Nisan'ın başında salona başlarım, her gün 1 saat koşu bandı, yarım saat bisikletle 3 ayda kaç kilo yakarım? Vücudumda ciddi bir değişim olur mu?
Ağırlık antrenmanı şart.(Kas kaybı yaşamamanız için) Kalori açığı oluşturmanız lazım.

Nisan başında spora başlayana kadar evde başla sporu, ağırlık antrenman odaklı yap yoksa sarkarsınız. Güzel bir diyet ve ağırlık antrenmanı derken kilo verirsiniz ama hızlı kilo vermenizi tavsiye etmem.

Ağırlık antrenmanı şart.(Kas kaybı yaşamamanız için) Kalori açığı oluşturmanız lazım.
Gideceğim salonun sahibi babamın 10-12 senelik arkadaşı, babam ise yemek konusunu o halledecek.

Nisan başında spora başlayana kadar evde başla sporu, ağırlık antrenman odaklı yap yoksa sarkarsınız. Güzel bir diyet ve ağırlık antrenmanı derken kilo verirsiniz ama hızlı kilo vermenizi tavsiye etmem.
Evde başlamak için ortam müsait değil, ramazan dolayısıyla da bazen tutuyorum bazen tutmuyorum öyle de verim alamam. Bayramdan sonra hemen yazılırım muhtemelen. Nisan başı en geç tarih.

Hocam, ağırlık antrenmanı şart diyelim. Bakın gerçekten çok fark yaratır. En kötü bir çift dumbbell ile evde yarım saatinizi harcayın.

Ani verirseniz sarkma olur, zaten sarkma olmaması için derinin arasına kasla dolduracaksınız. Eğer 10kg-15kg verecekseniz sarkma olma ihtimali var, ağırlıklı antrenman ile sağlıklı olabilir. Riski almanızı pek tavsiye etmem.