tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 aydır definasyon yapıyorum. 8 kilo verdim, belim de 7 cm civarında inceldi ama diyete başlamadan önce body recomposition sisteminin kendi üzerimde uygun olacağına karar vermiştim ve yağ yaktığım esnada kas kütlesi de koymak için çabalamıştım. Aldığım kalori miktarı da yaklaşık 2200. Güncel yağ oranım ise %21.

Şimdi sorum şu, şu an ben hala bu body recomposition sınırları içerisinde miyimdir? Yani hala kas koyabilir miyim? Yoksa diyeti daha da sertleştirip ramazana kadar %17 yag oranı civarına mi inmeye çalışmalıyım? Teşekkürler şimdiden.

Kalori açığında zaten yok denecek kadar anca kas kazanırsın muhtemelen, o yüzden odaklanman gereken şey önce fazla yağdan kurtulmak olmalı daha sonra temiz kas koyarak ilerlersin böylelikle karın kaslarında hiç kapanmaz ve parçalı durursun. Diyet devam taaa ki gözüne güzel gelmeye başlayana kadar sonra sabit bir kalori alarak bir süre devam sonra çok ufak arttır.

Kalori açığında zaten yok denecek kadar anca kas kazanırsın muhtemelen, o yüzden odaklanman gereken şey önce fazla yağdan kurtulmak olmalı daha sonra temiz kas koyarak ilerlersin böylelikle karın kaslarında hiç kapanmaz ve parçalı durursun. Diyet devam taaa ki gözüne güzel gelmeye başlayana kadar sonra sabit bir kalori alarak bir süre devam sonra çok ufak arttır.
Kalori açığı yaklaşık 800 civarında şu an, haftalık da 700 800gr yağ kaybediyordum. Aynen devam mı edeyim az daha dusureyim mi kaloriyi? 2 aydır sabit olunca dusurmek gerekir mi diye dusunmedim değil.