tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Herkese iyi akşamlar. Oncelikle biraz bu konulara fazla takıntılıyım. O yüzden evet ya da hayır şeklinde bir cevap vermeniz gerekiyor bana. Çok arada kalmasam iyi olur yani. Fikir alıyorum sadece.
Ocak başında yag oranim %19'du, diyete falan sağlam gidiyordum su yoktu pek vücudumda. Sonra 1-2 hafta köyde, okulda vs derken benim bozuş 1 ayı buldu. Şu an %22-23 civarı yağ oranım. Ölçü olarak da ilk hali 94 kg bel 93cm, su an 99 kg 98 cm. Boyum da 185 cm.
Tabii ne kadar su koydu vucut bilmiyorum bu kesin bir sonuç vermiyor elime.

Şimdi sorum şu, 8 hafta süre verdim kendime. Yaklaşık açığım 1000 kalori falan. Evet agresif biraz ama ben böyle daha rahat ilerliyorum şahsen. Süre de çok uzun olmadığından rahatsız etmez pek. Ama bu sürede sadece kardiyo(futbol takım idmanlari, koşu yuruyus) ve vücut ağırlığı ile idmanlar yapabilirim. Spor salonu yok maalesef. Vucut ağırlığı için de direnç bandı ve barfiks demiri var.

Sizce bu 8 haftada ne kadar düşebilirim? Hedefim %15, mümkün müdür?

Bence 8 haftada o kadar düşüş pek mümkün değil. Profesyonel birisi bile size kesin bir şey söyleyemez bu konuda ama isterseniz günlük 2000 açık verin vücudun yakacağı yağ az çok bellidir. Fazla açık verip yağın yanında kas da kaybetmektense süreci biraz uzatmak daha iyi olur. 8 haftada eski kilonuza rahatlıkla dönersiniz zaten.

o rakam cok uçuk geldi bana 8 hafta için beslenmen nasıl kalori açığı oluşturmak demek senin hızlı yağ yakacağın anlamına gelmiyor. Sürede cok uzun sürede değil vücudun alışması senin alışman derken süre bana kısa geldi.