tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Arkadaşlar merhabalar, bir süredir aklımda olan bir soruyu sormak istedim. Yapay zeka birkaç cevap verdi ama pek tatmin etmedi beni açıkçası, güncel yağ oranım %18 civarında. Diyete başlayalı da 3 ay oldu. Hedefim kısa kollu giydiğim zamanlar kollarımın, omzumun felan dolu görünmesiydi. Şimdi sorum şu, zayıflayıp farzı misal %13-14 seviyesine düşsem sadece zayıf mı gözüküyor olurum yoksa istediğim hedefim de gerçekleşir mi? Veya ona ulaşmak için ekstradan bir clean bulk dönemine mi ihtiyaç duyarım? Teşekkürler şimdiden.

Kaslı gözükmek için yağ oranınızın düşmesi, dolaylı olarak kaslarınızın belirgin hale gelmesi gerekiyor. Kas kütlesi ekleme kısmını da atlamayalım. Yağ yakıyorsanız sakın clean bulk falan yapmayın; biraz daha uzun sürsün ancak temiz bir şekilde kiloyu kas olarak alın. O zaman farkı anlarsınız.

Arkadaşlar merhaba, bir süredir aklımda olan bir soruyu sormak istedim. Yapay zeka birkaç cevap verdi ama pek tatmin etmedi beni açıkçası, güncel yağ oranım %18 civarında. Diyete başlayalı da 3 ay oldu. Hedefim kısa kollu giydiğim zamanlar kollarımın, omzumun falan dolu görünmesiydi. Şimdi sorum şu, zayıflayıp farzı misal %13-14 seviyesine düşsem sadece zayıf mı gözüküyor olurum yoksa istediğim hedefim de gerçekleşir mi? Veya ona ulaşmak için ekstradan bir clean bulk dönemine mi ihtiyaç duyarım? Teşekkürler şimdiden.

Zayıflayıp kasli gözükmek için zayiflarken kas kutlesi kazanmak gerekir benim mesela 73kg kas kutlem var normal kilom 85 180 boyuna.

Kaslı gözükmek için yağ oranınızın düşmesi, dolaylı olarak kaslarınızın belirgin hale gelmesi gerekiyor. Kas kütlesi ekleme kısmını da atlamayalım. Yağ yakıyorsanız sakın clean bulk falan yapmayın; biraz daha uzun sürsün ancak temiz bir şekilde kiloyu kas olarak alın. O zaman farkı anlarsınız.
Demek istediğim yani herhangi bir kas ekleme işlerine girmeden, sadece definasyon sonunda dediğim tarzda durabilir miyim yani

Demek istediğim yani herhangi bir kas ekleme işlerine girmeden, sadece definasyon sonunda dediğim tarzda durabilir miyim yani
Bunu anlamak için vücudunuzdaki kas oranını da bilmemiz gerekiyor. Şu kesin; vücudu şişiren yağları atıp bol bol su içerseniz normalinden iyi duracaksınız. Ancak mevcut olarak kollarınız dolu gözükmüyorsa, kas kütlesi kazanmadan dolu görünmez.

Bunu anlamak için vücudunuzdaki kas oranını da bilmemiz gerekiyor. Şu kesin; vücudu şişiren yağları atıp bol bol su içerseniz normalinden iyi duracaksınız. Ancak mevcut olarak kollarınız dolu gözükmüyorsa, kas kütlesi kazanmadan dolu görünmez.
Ağırsağlam'da yağsız kas kütlesi 77 kg diyor ne kadar bir şey gösterir bilmem ama.