- Makaleler
- 20
Bu vatandaşın neden banlandığını sorgulayanlar elbet oluyor çünkü renk fark etmeksizin abuk sabuk forumlarda haksız yere banlandığını savunduğu konular açmış. Gariptir ki forumlardan biri de bu üyenin Techolay'da açtığı saçma konuların paylaşıldığı bir mesajı da silmiş. Mesele karalamak değildir diye düşünüyorum.
Biz sitemizde "şu forumda banlandım, şu forumdan sıkıldım, şu forum böyle, bu forum, o forum vb." saçma konuları onaylamayıp siteyi ağlama duvarına çevirmediğimiz için bu tarz konuları siz burada görmüyorsunuz. Neyse konumuz bu değil.
Bu vatandaş boşa banlanmadı, bu sebeple konuya saçma ve göz yumduğumuz konularını bırakalım ki orada burada açtığı karalama konuları cevap bulmuş olsun.
Sizlerin görmediği ve bizim sildiğimiz konular:
Dahası var, eklemekle uğraşacak vaktim yok bu arkadaşa gereğinden fazla vakit ayrıldı.
Biz sitemizde "şu forumda banlandım, şu forumdan sıkıldım, şu forum böyle, bu forum, o forum vb." saçma konuları onaylamayıp siteyi ağlama duvarına çevirmediğimiz için bu tarz konuları siz burada görmüyorsunuz. Neyse konumuz bu değil.
Bu vatandaş boşa banlanmadı, bu sebeple konuya saçma ve göz yumduğumuz konularını bırakalım ki orada burada açtığı karalama konuları cevap bulmuş olsun.
Definasyon diyetinde mastürbasyon sıkıntı çıkarır mı? Malum kaloriden kısıyoruz ve idman sonu kardiyo da var spor performansını düşürür mü? Bununla ilgili konu açmıştım ama o zaman diyet olmadığı istediğimi yediğimden kuvvet gene geliyordu şimdi kıstığım için daha çok sıkıntı olur mu? Ya da idman öncesi değil de idman sonrası yapılsa? Bir de her boşalmada 2-3 gr protein atıyormuş vücut kası etkiler mi? Günde 160 gr protein alıyorum 2 posta desen 155'e düşer sıkıntı çıkar mı?
Sıkıntı olur mu? Her yapışta 2-3 gram protein gidiyormuş, doğru mudur?
Zaten takıntılı biriyim boyum 1-2 cm kısaldı normalde 173 şimdi 172 çıkıyor.
Küfür etmiyorum ama küfürlü videolar izlerken zevke geliyorum günah mı ramazanda oruçlu izlenir mi?
Alkölsüz uyuşturucusuz etik yollarla nasıl kafa yapılır? Oksijen taktiği hariç.
Bodyciler mazoşist midir? Kaslarını yıpratıp acı çekmeyi sevdiklerine göre ve bu işi yaptıkları için bence mazoşistler.
Dolandırıldığımdan beri daha bunalıma girdim salona da gidemiyorum fabrika için evrak topluyorum ama içim kan ağlıyor. Günlük proteinimi alamadığımda pr çıkmadığında ya da kirli beslendiğimde kötü oluyorum sporu saplantı haline getirdim ne zaman ayna görsem saçma pozlar veriyorum kafayı yiyeceğim bu gidişle.
Benim 31 dilim pizza, 2-3 tane magnolia, 3 bardak kola zero, 2 litre su ve 4 sigara.
Aslında cheat day değildi de yemeği çok kaçırdığım için cheat day dedim. Yediklerim:
Pirinçle mercimek şu an pişiyor. Doymadım, yarın az yiyerek dengeleyeceğiz. Bugünlük böyle.
- 6 tam yumurta haşlama
- 8 litre su
- 200 gr basmati pirinç
- 150 gr yeşil mercimek
- 1 bütün A101 cheesecake
- 1 ölçek protein tozu l arginin le karıştırıdm sütle
- 1 litre süt
- 8 tane Kinder süt dilimi
- 6 tane nogger dondurma
- 1 tabak aşure
- 1 soda
- 1 paket sigara
- 1 mega dürüm çiğ köfte
Pirinçle mercimek şu an pişiyor. Doymadım, yarın az yiyerek dengeleyeceğiz. Bugünlük böyle.
Deprem olurken gülmek normal midir?
Sizlerin görmediği ve bizim sildiğimiz konular:
Dahası var, eklemekle uğraşacak vaktim yok bu arkadaşa gereğinden fazla vakit ayrıldı.