Yer
İzmir
Aslında cheat day değildi de yemeği çok kaçırdığım için cheat day dedim. Yediklerim:
  • 6 tam yumurta haşlama
  • 8 litre su
  • 200 gr basmati pirinç
  • 150 gr yeşil mercimek
  • 1 bütün A101 cheesecake
  • 1 ölçek protein tozu l arginin le karıştırıdm sütle
  • 1 litre süt
  • 8 tane Kinder süt dilimi
  • 6 tane nogger dondurma
  • 1 tabak aşure
  • 1 soda
  • 1 paket sigara
  • 1 mega dürüm çiğ köfte
Çok mu kaçmış sizce?
Pirinçle mercimek şu an pişiyor. Doymadım, yarın az yiyerek dengeleyeceğiz. Bugünlük böyle.

Bende 4 aydır hafif diyet yaparak kilo veriyorum. Şu ana kadar 11-12kg civarı verdim. Diyette sürdürülebilirlik önemli bence. Kendini çok kastığın zaman sürdüremiyorsun ve diyeti bırakıyorsun. Ben şekerli gazlı içecekleri bırakma noktasına geldim ama şekersiz gazlı içecekleri tüketmeye başladım (PeP'si Max gibi. Ama eskisine nazaran oldukça az miktarda). Bazen Burger King'den, Popeyes'tan hazırda yiyorum. Akşam ve kahvaltılarımıda iyi yapıyorum. Abur cubur yemeyi bıraktığım için çok etkilemiyor. Günlük kalori açığı yaptığın sürece zayıflıyorsun.

Bende 4 aydır hafif diyet yaparak kilo veriyorum. Şu ana kadar 11-12kg civarı verdim. Diyette sürdürülebilirlik önemli bence. Kendini çok kastığın zaman sürdüremiyorsun ve diyeti bırakıyorsun. Ben şekerli gazlı içecekleri bırakma noktasına geldim ama şekersiz gazlı içecekleri tüketmeye başladım (PeP'si Max gibi. Ama eskisine nazaran oldukça az miktarda). Bazen Burger King'den, Popeyes'tan hazırda yiyorum. Akşam ve kahvaltılarımıda iyi yapıyorum. Abur cubur yemeyi bıraktığım için çok etkilemiyor. Günlük kalori açığı yaptığın sürece zayıflıyorsun.
Ben zaten aşırı şeker tüketen biri değilim bu yememiş halin mi dersen de kafama eserse yiyorum sağlam doğru ama normalde canım hiç şeker çekmiyor sadece diyet kola içerdim ama yersem de sağlam yerim ya hep ya hiç kafası .

Cheat day için yediğin şeyi çok önemseme. Nogger'ı çok sevdiğin anlaşılıyor ama kafaya takmana gerek yok.
Cheat day değildi ya ağzı tutamadık cheat day bahanesi ile her 2 gün de bir cheat day bulk ayağına obez olma mantığı diyeti oturtamadık neyse.

Su siyet sacmaligini anlamıyorum. Ogun sonrasi bir tane canin cekti diye cikolata yemek seni obez yapmaz. Ancak 6 ay gram seker yemeyip bir gunde 6 aylik seker alimi yaparsan o metabolizma sana oyle bir sıkıntı cikarir ki. Diyette sacmalik yapmayin sekerden ve yagdan korkmayin saçma beslenmekten korkun. Bu cheat gununu cok iyi bir sekilde kulturel benzetme ile saçma oldugunu aciklayabilirim ancak bu siyasi ortamda gerek yok. Ayrica evet abartmissin.

Bunu diyen birinin cigerinin saglam olduguna pek inanmiyorum.

Su siyet sacmaligini anlamıyorum. Ogun sonrasi bir tane canin cekti diye cikolata yemek seni obez yapmaz. Ancak 6 ay gram seker yemeyip bir gunde 6 aylik seker alimi yaparsan o metabolizma sana oyle bir sıkıntı cikarir ki. Diyette sacmalik yapmayin sekerden ve yagdan korkmayin saçma beslenmekten korkun. Bu cheat gununu cok iyi bir sekilde kulturel benzetme ile saçma oldugunu aciklayabilirim ancak bu siyasi ortamda gerek yok. Ayrica evet abartmissin.

Bunu diyen birinin cigerinin saglam olduguna pek inanmiyorum.
Evet sağlam?