Abartılmış, yani uzun vadeli pek zarar olmaz.

Fakat felsefe yanlış.

Nogger'ın birini yedin, reseptörlerin orgazm oldu resmen. 100 birim zevk aldın.
İkinciyi yedin, tadı hâla güzel 50 birim zevk aldın.
3,4,5'i yerken baydın, baymasan bile aldığın zevk miktarı epey azaldı.

E mantıklı mı, hayır hiç değil. Bir gün bozdum diye affola s*ç*na kadar yemek akıl kârı bir iş değil.
Yediğin şeylere bakıyorum, cheseekake falan bayılırım. Dondurma da çok severim, ama abi 1 porsiyon, 2 porsiyon, hadi 3 porsiyon.. Abartmak zevki, aromatikliği kaçıyıor. Gün sonunda ben naptım ya diye sorgulamaya başlıyorsun sonra.. Abartmayalım, tat kaçırmayalım. Benim düşüncem bu şekilde.

Kafaya takmanın lüzmu yok, 1 hafta sonraki formunuiçin değişen pek bir şey olmadı, yarın sabah ödemli, şiş ve hatlar kapalı uyanma olasılığın yüksek ama.. Ben bunu sevmediğim için şekere yanaşmıyorum pek.
Testo'ya falan da çakıyor basit şeker. Meyve yiyorum, mutluyum.

Bence insan sağlığı için çok kötü yiyecekler. Ben bugünün anlamını bilmediğim için boş yapmış olabilirim, kb :D.

Ben de zayifliyorum ama bence cheat day falan yapmamalisin. Bünyeyi alıştır hani eğer 1 ayda bir se okey ama düzenli bir rutin gibi olmamali. Bir kere sağlıksız oluyor

Mesela dondurma okey lazım olur soğuk bir şey ama tatlı türleri alacağın zevki fsrkli şeylerden al ve bunu alışkanlık haline getir.
Eğer aliyorsanda bazal metabolizmayı gecmemeye dikkat et.

Tabi bu benim kişisel fikrim. Eğer kendin istiyorsan ve etki etmiyorsa devam.

Aslında cheat day değildi de yemeği çok kaçırdığım için cheat day dedim. Yediklerim:
  • 6 tam yumurta haşlama
  • 8 litre su
  • 200 gr basmati pirinç
  • 150 gr yeşil mercimek
  • 1 bütün A101 cheesecake
  • 1 ölçek protein tozu l arginin le karıştırıdm sütle
  • 1 litre süt
  • 8 tane Kinder süt dilimi
  • 6 tane nogger dondurma
  • 1 tabak aşure
  • 1 soda
  • 1 paket sigara
  • 1 mega dürüm çiğ köfte
Çok mu kaçmış sizce?
Pirinçle mercimek şu an pişiyor. Doymadım, yarın az yiyerek dengeleyeceğiz. Bugünlük böyle.

500gr falan şeker, 7000kcal vardır herhalde neyse afiyet olsun. Yediklerini dışarı çıkaramayacağına göre sorgulamanın anlamı yok.