Tavsiye etmem uzun vadede yarardan çok zarar görecek.

Ben ediyorum kanka kendimde deniyorum her yıl merak etme :D bulktayken makro her zaman mikrodan daha üstündür şeker zaten bir karb. Bulktayken yersin cutta önem verirsinn mikroya kardiyo falan atarsın.

Panpa o zaman da yüzüm gözüm şişiyor ya. Bir ara öyle takılıyordum da göbek falan arşa çıkmaya başladı yüzüme de çok vuruyor. Böyle temiz takılacağım gittiği yere kadar. Haftada 1 kere falan Fast food takılırım.

Çok korkma kanka ben zaten gidip elinle daldır ye demiyorum. Ekmeğe sür üstüne ince bir katman ye.

Ben ağırlık falan kaldırmıyorum ama 57,5 kilodan 65'e çıkmıştım aynı problemleri yaşadım. Sürekli kalori saymak falan da zor ama bence asıl mevzu ara öğünlerde yüksek kalorili ama doyurucu olmayan besinler almak. En basitinden ceviz inanılmaz bir kalori kaynağı. Onun dışında yine bal ve avokado kombosu da yüksek kaloriye sahip. Bunlarla 1000 kalori falan çıkıyor ve doyurucu da olmadığı için yemek yemeye boşluk da kalıyor. 2500 kalori alıyordum günlük 4 ay boyunca.

Ben ağırlık falan kaldırmıyorum ama 57,5 kilodan 65'e çıkmıştım aynı problemleri yaşadım. Sürekli kalori saymak falan da zor ama bence asıl mevzu ara öğünlerde yüksek kalorili ama doyurucu olmayan besinler almak. En basitinden ceviz inanılmaz bir kalori kaynağı. Onun dışında yine bal ve avokado kombosu da yüksek kaloriye sahip. Bunlarla 1000 kalori falan çıkıyor ve doyurucu da olmadığı için yemek yemeye boşluk da kalıyor. 2500 kalori alıyordum günlük 4 ay boyunca.

Kalori saymak yerine gün boyu normal beslenme yapabilir sonra bulk shake yaparsa 2000 1500 kalorilik falan dert etmez. Hem hızlı kilo alır. Hızlı büyür. Bir yandanda kardiyo yaptımı iyi olur yağlanma olmaz.