tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Daha önceden 2 ayda 12-13 kg kadar vermiştim. Belli bir deneyimim var. Şimdi tekrar döneceğim spor işine. Instagram'da vesaire karşıma çıkıyordu bu online PT işi. Sizce mantıklı mı, yoksa o parayı daha düzgün kullanabilir miyiz?

O parayı camdan aşağı at daha yararlı olur(!). Fitness dövüş sporu veya başka spor dalları gibi teknik gerektirmeyen bir spor dalı olduğundan biraz video izlesen veya bir şey okusan zaten genel her şeyi öğrenmiş oluyorsun.

Valla hocam ne yaptırıyorlar bilmiyorum ama eviniz bir spor salonu vs değilse online ne kadar mantıklı olabilir ki ?

Personal Coach kadar para tuzağı bir şey yok. Bu adamın amacı parasını kazanmak, seni bir noktaya ulaştırmak değil. Ben de 3 aydır spora geri başladım 1 tanesinin bile amacı bu değil. Hareketler basic, birisi bile ders alana özel bir sistematik yazmamış. Ben PT olsam 2 saat o gün ders vereceğim kişiye neleri yaptırsam diye düşünürüm. Bir de yani PT'nin bir moral motivasyonu yok olduğu kategoride. Testo'nun dediği gibi mesela Boks koçu olsa adamın bir motivasyonu olacak. Bu adam benden eğitim aldı, benim tedrisatımda geçti PR'si yapabilecek ama Fitness, bodybuild PT'sinin bir motivasyonu da yok.