Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07 95
Bilgin
Ben hep 50 liralık alıyorum diyen elemana içimden güzel dileklerimi yolluyorum; siz anladınız.
Arkadaş ben arabayı alırken 60 TL civarlarıydı şimdi ne ara geldik buralara? Şu an tam depo 5000 TL civarı yakıt alıyor aracım.
Elektrik de başa bela ki. Bayram günleri hâlâ saatlerce sıra bekliyor kullanıcılar ki ben mesela uzun yol yapacağım zaman şarj istasyonu planlamasıyla uğraşmak istemem.
Zamlar sağ olsun Pick-up'ta 7.5 Litre yakmayı öğrendim.
Zamlar sağ olsun Pick-up'ta 7.5 Litre yakmayı öğrendim.
Açıkçası iyi beceri ben Sedan'la şehir içi 8'in altına düşemedim dizelde.
Çok önceleri motorinin litre fiyatı 3 küsürken kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5 civarlarındaydı.
O günleri çok özlüyorum..
Kullandığınız motora ve şanzımana göre değişir. Ben 8 üstüne çıkmıyorum şehir içi kullanımda.Açıkçası iyi beceri ben Sedan'la şehir içi 8'in altına düşemedim dizelde.
Çok önceleri motorinin litre fiyatı 3 küsürken kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5 civarlarındaydı.
Kullandığınız motora ve şanzımana göre değişir. Ben 8 üstüne çıkmıyorum şehir içi kullanımda.
1.6 TDCi manuel ancak aracım biraz ağır belki ondandır. Basarsam 10'ları aşıyor.
Bu seviyelerde benzine geçmeye meyilli olurdum. Motorin çok kirli ve masraflı bir yakıt, eskiden benzine kıyasla daha makul bir seçenekti artık o çekiciliği de kalmadı1.6 TDCi manuel ancak aracım biraz ağır belki ondandır. Basarsam 10'ları aşıyor.