Hükumet resmen kendi anayasasını çiğniyor, böyle iş görülmedi. Bu arada DİSK ve KESK de Taksim’e yürüyeceklerini basa basa belirtip son dakikada fikir değiştirdiler. Onun da ayrı tartışma konusu olduğunu düşünüyorum. Şu an durum ne bilmiyorum.
İlk defa yapmıyorlar, çok da şaşırtıcı değil.

Zaten şu an yapılanlar çok umurumda değil. Asıl korktuğum, hükümeti kaybederlerse koltuklarını bırakacaklar mı?
İkileme bulunan bir cevabım var buna, hafif argolu. Hele bir bırakmasınlar bakalım.
Hükumet resmen kendi anayasasını çiğniyor, böyle iş görülmedi. Bu arada DİSK ve KESK de Taksim’e yürüyeceklerini basa basa belirtip son dakikada fikir değiştirdiler. Onun da ayrı tartışma konusu olduğunu düşünüyorum. Şu an durum ne bilmiyorum.
İki sendika da zaten işçi dostu değil, hükümet ve patron dostu. Alışkın olduğumuz görüntüler yani...

Onca insanı topla meydana getir, sonra vazgeçelim de. Sebep de "can güvenliği"ymiş. Ulan milletin canından size ne? Sizin bir sorumlulugunuz yok ki. Özürleri kabahatlerinden beter.

Sağ sol katmadan söylüyorum.
Umarım hiçbir polis yaralanmaz. Kaldırım taşı attıklarını gördüm korktum yani bizim akrabamız da olabilirdi orada bizde olabilirdik.

Sağ sol katmadan söylüyorum.
Umarım hiçbir polis yaralanmaz. Kaldırım taşı attıklarını gördüm korktum yani bizim akrabamız da olabilirdi orada bizde olabilirdik.
Polisler yaralanmamak istiyorsa anayasaya uysun, yoldan çekilsin. Sağ-sol katmadan diyip sağ katmayı becermişsin...