Eğer haber doğruysa bir Türk vatandaşı polis bıçaklıyor, çiçek mi hediye edeceklerdi adama?Türk vatandaşını öldüren İsrail polisini destekleyenler, şimdi Türk polisini kötüler.
Eğer haber doğruysa bir Türk vatandaşı polis bıçaklıyor, çiçek mi hediye edeceklerdi adama?Türk vatandaşını öldüren İsrail polisini destekleyenler, şimdi Türk polisini kötüler.
Valla bunlardan her turlu pislik beklenir ben de suphe icindeyim.Zaten şu an yapılanlar çok umurumda değil. Asıl korktuğum, hükümeti kaybederlerse koltuklarını bırakacaklar mı?
Hükumet resmen kendi anayasasını çiğniyor, böyle iş görülmedi. Bu arada disk ve kesk de Taksim'e yürüyeceklerini basa basa belirtip son dakikada fikir değiştirdiler.
İlk defa yapmıyorlar, çok da şaşırtıcı değil.Hükumet resmen kendi anayasasını çiğniyor, böyle iş görülmedi. Bu arada DİSK ve KESK de Taksim’e yürüyeceklerini basa basa belirtip son dakikada fikir değiştirdiler. Onun da ayrı tartışma konusu olduğunu düşünüyorum. Şu an durum ne bilmiyorum.
E yani. Zaten bunlar hep lafta kalır.
İkileme bulunan bir cevabım var buna, hafif argolu. Hele bir bırakmasınlar bakalım.Zaten şu an yapılanlar çok umurumda değil. Asıl korktuğum, hükümeti kaybederlerse koltuklarını bırakacaklar mı?
İki sendika da zaten işçi dostu değil, hükümet ve patron dostu. Alışkın olduğumuz görüntüler yani...Hükumet resmen kendi anayasasını çiğniyor, böyle iş görülmedi. Bu arada DİSK ve KESK de Taksim’e yürüyeceklerini basa basa belirtip son dakikada fikir değiştirdiler. Onun da ayrı tartışma konusu olduğunu düşünüyorum. Şu an durum ne bilmiyorum.
Polisler yaralanmamak istiyorsa anayasaya uysun, yoldan çekilsin. Sağ-sol katmadan diyip sağ katmayı becermişsin...Sağ sol katmadan söylüyorum.
Umarım hiçbir polis yaralanmaz. Kaldırım taşı attıklarını gördüm korktum yani bizim akrabamız da olabilirdi orada bizde olabilirdik.
Polisler yaralanmamak istiyorsa anayasaya uysun, yoldan çekilsin. Sağ-sol katmadan deyip sağ katmayı becermişsin...