Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
xxxironman
Uzman
1 seneymiş bilip bilmeyen herkes kafasına göre yazmış milli eğitime gidip kendim sordum.
Arkadaşım ne olur cevaplar misin? Ben şimdi 12. sinifta sınıfta kaldım yani geçen yıl. Ben şimdi bir yıl sınıfta kaldim ya, aciga gecebiliyor muyum yoksa 2 sene kalinca mi aciga gecebiliyorum? Bu arada devamsızlıktan kaldim.
Cobra
Yetkin
Ben geçtim geçiliyorArkadaşım ne olur cevaplar misin? Ben şimdi 12. sinifta sınıfta kaldım yani geçen yıl. Ben şimdi bir yıl sınıfta kaldim ya, aciga gecebiliyor muyum yoksa 2 sene kalinca mi aciga gecebiliyorum? Bu arada devamsızlıktan kaldim.
kozmosxd
Uzman
Hocam hangi maddeyle geçtiniz 2025 de değişmiş midir bende kalacağım ona göre boşuna bir senem gitmesin
xanaxx22
Üyecik
Kankam aynı durumdayım ameliyat oldum an itibarı ile kalmış bulunmaktayım yazın açık liseye geçmek için başvurunu yapıyorsun geçiyorsun gönlün rahat olsun ama içim rahat değil diyorsan milli eğitime müracat edebilirsin (11.sınıfım devamsızlıktan kalıyorum)Hocam hangi maddeyle geçtiniz 2025'de değişmiş midir ben de kalacağım ona göre boşuna bir senem gitmesin.
kankam aynı durumdayım ameliyat oldum an itibarı ile kalmış bulunmaktayım yazın açık liseye geçmek için başvurunu yapıyorsun geçiyorsun gönlün rahat olsun ama içim rahat değil diyorsan milli eğitime müracat edebilirsin (11.sınıfım devamsızlıktan kalıyorum)Hocam hangi maddeyle geçtiniz 2025 de değişmiş midir bende kalacağım ona göre boşuna bir senem gitmesin
kozmosxd
Uzman
Halk eğitime gidip sorsam onlar bilir mi? Birde 2. dönem sınıfta kalacağım için açığa geçince 1. dönemi tekrardan okumuyorum değil mi?Kankam aynı durumdayım ameliyat oldum an itibarı ile kalmış bulunmaktayım yazın açık liseye geçmek için başvurunu yapıyorsun geçiyorsun gönlün rahat olsun ama içim rahat değil diyorsan milli eğitime müracat edebilirsin (11.sınıfım devamsızlıktan kalıyorum)
kankam aynı durumdayım ameliyat oldum an itibarı ile kalmış bulunmaktayım yazın açık liseye geçmek için başvurunu yapıyorsun geçiyorsun gönlün rahat olsun ama içim rahat değil diyorsan milli eğitime müracat edebilirsin (11.sınıfım devamsızlıktan kalıyorum)
xanaxx22
Üyecik
Halk eğitime gidip sorsam onlar bilir mi? Bir de 2. dönem sınıfta kalacağım için açığa geçince 1. dönemi tekrardan okumuyorum değil mi?
Halk eğitim genelde insanları umursamıyor ama tabii gidip sorabilirsin en fazla biz bilmeyiz derler ve hayır direk kaldığın sınıfı baştan okuyorsun misal 11.sınıfta kaldıysan 2. dönem, 1. dönemden tekrar başlıyorsun.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-