hElioss

Başarılı
Selam, gecen yıl heyete girdim 1 senelik engellli raporu aldım. Kanser hastasıydım su an ömürlük kontrollerım var. 1 senelik raporumu süresiz yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, gecen yıl heyete girdim 1 senelik engellli raporu aldım. Kanser hastasıydım su an ömürlük kontrollerım var. 1 senelik raporumu süresiz yapabilir miyim?
Sürekli olarak kullanmanız gereken ilaçlar varsa heyet raporuna bağlı olarak süresiz olabilir.
Babam koroner arter bypass ameliyatı olduktan sonra Ator ve Ecopirin gibi ilaçları sürekli kullanmaya başladığı için engelli raporu aldı, sizde de buna benzer olabilir.

Tanınıza, ilaçlarınıza ve o anki durumunuza bağlıdır. @SF26 de haklı. Ama ÇÖZGER varsa o engelli raporu değildir, özel gereksinim belirten rapordur, çocuklarda engelli raporunun yerine geçmiştir ve oran yoktur, ÖKGV gibi kavramlar vardır.

Tanınıza, ilaçlarınıza ve o anki durumunuza bağlıdır. @SF26 de haklı. Ama ÇÖZGER varsa o engelli raporu değildir, özel gereksinim belirten rapordur, çocuklarda engelli raporunun yerine geçmiştir ve oran yoktur, ÖKGV gibi kavramlar vardır.
Hocam aslinda uzatma istememin sebebi de şu ekpss ye giricem de bu sene olmaz ise 2 sene sonra bidaha denemek istedigim zaman elimde rapor olmayacak

Hocam aslinda uzatma istememin sebebi de şu ekpss ye giricem de bu sene olmaz ise 2 sene sonra bidaha denemek istedigim zaman elimde rapor olmayacak
Raporun bitmesine yakın ya da rapor bittikten sonra heyete gitmeniz gerek. Süresiz %40 verirlerse(Babama bunu verdiler.) EKPSS'ye girişte sorun olmaz.
1 yıllık verirlerse EKPSS 4 sene geçerli puanı olduğu için sorun çıkmaz. Ataman yapılırken gene heyet raporu gerekebilir.
%40'ın altında kalırsan EKPSS hakkını kaybediyorsun.

Sağlık kurulunda rapor yazıyorum...

Raporları siz yazıyorsunuz diye anladım doğru muyum hocam?

Raporun bitmesine yakın ya da rapor bittikten sonra heyete gitmeniz gerek. Süresiz %40 verirlerse(babama bunu verdiler.) Ekpss'ye girişte sorun olmaz.
1 yıllık verirlerse ekpss 4 sene geçerli puanı olduğu için sorun çıkmaz. Ataman yapılırken gene heyet raporu gerekebilir.
%40'ın altında kalırsan ekpss hakkını kaybediyorsun.

Hocam iyi geceler bir şey sormak istiyorum da hastalığım şu an remisyon da remisyonda olmasına rağmen raporum uzayabilir mi böyle bir şey mümkün müdür?

Son düzenleme: