1 Şubat'tan itibaren, elektrik faturası 1.050 TL'yi geçen vatandaşlar 2.000 TL ödeyecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rhodes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    elektrik
@Valerys, elektrik faturanız 1050 TL'yi aşarsa 2 bin TL ödeyeceğiniz kesin. Bunu da ilk faturadan anlayacağız, şimdilik net konuşmak zor.
En son ayedaşa 800 ödemişim 2. kasayla kesin aşar bu havadan para ödeyeceğiz yine bir yerlere.
Araba alırken vergilerle 1 araba hediye ediyorduk zaten artık bir ev elektriğide hediye edeceğiz

Geçen yaz gelen aylık fatura:

Tarifeye zam yapılmasa bile kota aşımı yüzünden gelecek yaz Gediz'in POS cihazına 4000 TL sıkışacak anlaşılan...

@Valerys, 1000 TL'yi her türlü aşar diye düşünüyorum çünkü çalışan bir sürü dolap var ve prizi de sürekli kullandığımız için aşar illaki. Klimayı hesaba katmıyorum bile. Klima olmadan olmuyor.

Yerinde uygulama. Süper güç olmak kolay değil. Libyada, Suriyede, Afrikada heryerde varız artık. Pamuk eller cebe, sizde destekleyin bakalım.

Tabii sonuçta hizmet. Sonuçta bu hizmet olmasa elektiriği nereden bulacağız değil mi?

Yerinde uygulama. Süper güç olmak kolay değil. Libyada, Suriyede, Afrikada heryerde varız artık. Pamuk eller cebe, sizde destekleyin bakalım.
Aynen öyle. Savunma için daha fazla bütçe gerekiyor. Ben gerekirse 10 lirada öderim sıkıntı değil yeter ki Devletimiz baki olsun..

Harbi şaka gibi ülkeyiz, (m)illetvekilleri 20 yerine 21 tane Audi alsın diye böyle bir yola girmişler. Vergilerle ayakta kalan tek devlet olmamız da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…