Bütçe
13000
Alternatif olarak ikinci el önereyim ben de. iPhone 11 pil yüzdesi düşük bir şekilde bulunur. İleri dönemde batarya değiştirtip kullanılabilir. Sahibinden ilanlarına baktım link vermek istemiyorum ama 10000 TL'ye her şey aktif %76 iPhone 11 TR var. Bir de iPhone SE 2022 TR var. Pil%86 12.500 TL.
Ya abi ne iPhone 11'i fosil oldu artık. Almayın, önermeyin şunları da. 76 pilli iPhone mu alınır?

A35'in fiyatı iyi yukarıdaki, o olmazsa da A34 ya da Honor 90 alıp geçebilirsiniz.

Bütçeni arttırıp A55, GT2, Honor 90 falan bak. Giriş seviyesi cihazlar çekilmez.

GT2'nin stoklar dk başı değişiyor, eskisi kadar F/P gelmiyor bana. 16K ona vereceğine Techolay satış ilanından GT2 Pro alır duruyorsa. Ayrıca A34 giriş seviyeyse Honor 90 da gayet giriş seviye.

GT2'nin stoklar dk başı değişiyor, eskisi kadar F/P gelmiyor bana. 16K ona vereceğine Techolay satış ilanından GT2 Pro alır duruyorsa. Ayrıca A34 giriş seviyeyse Honor 90 da gayet giriş seviye.
Alternatifler sundum, parasını hangi ürüne harcayacağı beni ilgilendirmez.

Annemde A33 var. Kamerası benim Redmi Note 9 Pro'dan daha kötü. 34-35 serilerinde çok fark edeceğini düşünmüyorum. Ablamda iPhone X var. Fotoğraf çekileceğim zaman onun telefonuyla çekiliyorum. Bu bütçedeki Samsungların kamerası kötü, iPhone'lar eski. Sırf bu yüzden ben telefonumu güncellemiyorum çünkü benim de benzer bütçem var.

A34 artik 13.5K fiyata ancak bulunabiliyor, yakin fiyata A35 varken neden A34 alasin ki? 15K'ya cikiyorsunuz madem, o zaman Honor 90 ve Realme GT2 bakin.