Hocam iPad alacaksanız 10.nesil tavsiye ederim ama fiyatı biraz tuzlu. Samsung tarafında ise fiyatı ve özellikleri güzeldi diye hatırlıyorum, S9 serisine bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam 10.nesil bütçemi aşıyor. Tab S9 FE. Serisine baktım şimdi, kalem gösteriyor. Doğru mu acaba? Yanında kalemde mi veriliyor?

Hocam 10.nesil bütçemi aşıyor. Tab S9 FE. Serisine baktım şimdi, kalem gösteriyor. Doğru mu acaba? Yanında kalemde mi veriliyor?
Evet hocam yanında S Pen geliyor. Üst kat komşumuz S7 FE aldı ve içinden S Pen'de çıktı. Kalemin olması bence büyük bir avantaj.

Hocam öncelikle tabletiniz hayırlı olsun. Samsung tabletler için birkaç deneyimimi sunayım isterseniz:
  • Öncelikle DeX harika bir arayüz. Kullanımınıza ne kadar uyar bilmiyorum ama biraz kurcalamakta fayda var.
  • Samsung'un kendi mağazasında Good Lock diye bir uygulama var. Sonuna kadar tavsiye ederim. Arayüz üzerinde inanılmaz bir kişiselleştirme olanağı sunuyor.
  • Eğer stok S Pen'i beğenmezseniz o da büyük bir sorun değil. Wacom EMR desteği olan alternatifler (bazı Wacom kalemleri dahil olmak üzere) mevcut.