Bütçe
20.000 TL
Malzeme kalitesi düşük değil. Sadece bu fiyat bandındaki diğer ürünlerin biraz gerisinde. Ama halen premium bir hissiyata sahip bana kalırsa. Kafa bandı rahat değil, rahatsız da değil. Çok problem değil. Değiştirenler çok, ben ihtiyaç duymadım.
Hem bu kaliteyi hem de malzeme kalitesini bir arada verenlerde de fiyat uçuyordur eminim. Bu bütçelere çıkmışken kablosuz oyuncu kulaklığı almakta mantıksız olur herhalde.

Bu bütçelere çıkmışken kablosuz oyuncu kulaklığı almakta mantıksız olur herhalde.

Kablosuz ürün kullanmak konforu epey artıran bir şey. O açıdan büyük artı yazar. Ama bu bütçelerde ürünün "performansı" da göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum. Saçma diyemem ama ben tercih etmezdim.

Örneğin Audeze Maxwell hem şahane bir kulaklık hem de bir "oyuncu kulaklığı". Ananda Nano değil ama kesinlikle ortalama tüketici sınıfı ürünlerin epey önünde.

Kablosuz ürün kullanmak konforu epey artıran bir şey. O açıdan büyük artı yazar. Ama bu bütçelerde ürünün "performansı" da göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum. Saçma diyemem ama ben tercih etmezdim.

Örneğin Audeze Maxwell hem şahane bir kulaklık hem de bir "oyuncu kulaklığı". Ananda Nano değil ama kesinlikle ortalama tüketici sınıfı ürünlerin epey önünde.
Ağır olduğunu söylediler, boyun ağrısı yaşayan biri olarak tercih etmedim.

Nano + K11 + Bakır kablo kombosu bana yetecektir diye düşünüyorum. DT900X'den vazgeçtim. Biraz pahalı olacak ama uzun süre kullanırım. Oyunlarda nasıl performansı Nano'nun?

ASUS ne kadar olacak acaba merak ettim.

Bunu da beğendim. Hifiman Nano ile arasındayım :)
Fiyat kararı sonradan değişti, yeni liste fiyatı $300 oldu.

Kafanı daha da karıştırmak istemem ama K11’in potansiyelini ortaya çıkaran bir kulaklık modeli önerebilirim. :)
Acaba nedir

Ağırlığını daha fazla hissettirir. Ananda Nano 419 gr yanlış değilsem.
Şapka gibi diyebilirim. Orada olduğunu bilirsin ama çıkartma ihtiyacı hissettirmez.
Hepsiburada'da satan satıcı güvenilir midir acaba? En uygun orda gördüm.

Son düzenleme:
Son düzenleme: