Hem bu kaliteyi hem de malzeme kalitesini bir arada verenlerde de fiyat uçuyordur eminim. Bu bütçelere çıkmışken kablosuz oyuncu kulaklığı almakta mantıksız olur herhalde.Malzeme kalitesi düşük değil. Sadece bu fiyat bandındaki diğer ürünlerin biraz gerisinde. Ama halen premium bir hissiyata sahip bana kalırsa. Kafa bandı rahat değil, rahatsız da değil. Çok problem değil. Değiştirenler çok, ben ihtiyaç duymadım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
Bu bütçelere çıkmışken kablosuz oyuncu kulaklığı almakta mantıksız olur herhalde.
Kablosuz ürün kullanmak konforu epey artıran bir şey. O açıdan büyük artı yazar. Ama bu bütçelerde ürünün "performansı" da göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum. Saçma diyemem ama ben tercih etmezdim.
Örneğin Audeze Maxwell hem şahane bir kulaklık hem de bir "oyuncu kulaklığı". Ananda Nano değil ama kesinlikle ortalama tüketici sınıfı ürünlerin epey önünde.
Ağır olduğunu söylediler, boyun ağrısı yaşayan biri olarak tercih etmedim.Kablosuz ürün kullanmak konforu epey artıran bir şey. O açıdan büyük artı yazar. Ama bu bütçelerde ürünün "performansı" da göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum. Saçma diyemem ama ben tercih etmezdim.
Örneğin Audeze Maxwell hem şahane bir kulaklık hem de bir "oyuncu kulaklığı". Ananda Nano değil ama kesinlikle ortalama tüketici sınıfı ürünlerin epey önünde.
Ağır olduğunu söylediler, boyun ağrısı yaşayan biri olarak tercih etmedim.
Ağırlığını daha fazla hissettirir. Ananda Nano 419 gr yanlış değilsem.
Şapka gibi diyebilirim. Orada olduğunu bilirsin ama çıkartma ihtiyacı hissettirmez.
Nano daha iyidir bence, daha fazla kafam karışmasınAğırlığını daha fazla hissettirir. Ananda Nano 419 gr yanlış değilsem.
Şapka gibi diyebilirim. Orada olduğunu bilirsin ama çıkartma ihtiyacı hissettirmez.
MisafirTerliği34
Yetkin
Kafanı daha da karıştırmak istemem ama K11’in potansiyelini ortaya çıkaran bir kulaklık modeli önerebilirim. 
Fiyat kararı sonradan değişti, yeni liste fiyatı $300 oldu.Nano + K11 + Bakır kablo kombosu bana yetecektir diye düşünüyorum. DT900X'den vazgeçtim. Biraz pahalı olacak ama uzun süre kullanırım. Oyunlarda nasıl performansı Nano'nun?
ASUS ne kadar olacak acaba merak ettim.
Bunu da beğendim. Hifiman Nano ile arasındayım![]()
Acaba nedirKafanı daha da karıştırmak istemem ama K11’in potansiyelini ortaya çıkaran bir kulaklık modeli önerebilirim.![]()
Hepsiburada'da satan satıcı güvenilir midir acaba? En uygun orda gördüm.Ağırlığını daha fazla hissettirir. Ananda Nano 419 gr yanlış değilsem.
Son düzenleme:
Hepsiburada'da satan satıcı güvenilir midir acaba? En uygun orda gördüm.
Tanımıyorum o mağazayı. Fakat 9.2 almış, herhalde sorun olmaz. Ben amazon.com.tr satıcılı almıştım.
Amazon ile HB arasında 3k fark var. Ciddi bir fark olmasa ben de Amazon'dan alacaktım.Tanımıyorum o mağazayı. Fakat 9.2 almış, herhalde sorun olmaz. Ben amazon.com.tr satıcılı almıştım.
Fiyat kararı sonradan değişti, yeni liste fiyatı $300 oldu.
Beklemeye değer mi?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-