Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
Özellik olarak SS Nova Pro ile kıyaslayanlar olmuş. O bakımdan en fazla elit bir gaming kulaklık statüsü taşır gibi görünüyor.İyi bir kulaklık. İncelemelerin hepsine baktım dün akşam. Birebir kıyasını görmedim ama Nano'dan iyi olma olasılığı epey düşük.
Mikrofon olarak ayrı var zaten. Benim tek hayalim RDR2 oynarken kulaklığı takıp uzaklara dalıp gitmekAçıkçası ben mikrofonunu hiç beğenmedim. "Oyuncu" kulaklığı olmasının da en temel avantajı üstünde mikrofon da barındırması. Bence Nano alın. Lazım olursa da ucuz yollu bir USB mikrofon edinirsiniz.
Nano'nun beyazı ile siyahı arasında ki fark nedir? Birde Stealth v3 de öneren oldu ama stokta bulamadım.Açıkçası Nano bu işe oldukça uygun bir kulaklık. Alternatifleri değerlendirmek size kalmış tabii. Ama her denettiğim insan bir "wow" durumu yaşıyor.
Nano'nun beyazı ile siyahı arasında ki fark nedir? Birde Stealth v3 de öneren oldu ama stokta bulamadım.
Nano'nun gri dışında bir rengi yok bildiğim kadarıyla. Stealth v3 biraz daha tiz bir profile sahip. O yüzden onu tercih etmemiştim ben.
Amazon'da siyah renkte gördüm. Aralarında fiyat farkı da vardı.Nano'nun gri dışında bir rengi yok bildiğim kadarıyla. Stealth v3 biraz daha tiz bir profile sahip. O yüzden onu tercih etmemiştim ben.
MisafirTerliği34
Yetkin
Öneriniz için teşekkür ederim. Şu anlık HiFiman Nano alacağım gibi. Bu akşam almayı düşünüyorum.Merhaba @LeoRisus, K11 ile kullandığım FiiO FT3’ü senin de incelemen iyi olur. Bu ikiliyle güzel bir sinerji yakalamıştım, belki senin de hoşuna gidebilir.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-