Bu ayarları uyguladım. Nasıl olmuş?Makaleme göz atın:
Forumdaşların zaman zaman kulaklıklarına EQ hangi ayarları nasıl uygulayabileceklerini sorduklarına şahit oldum. Bu noktada yardımcı olabileceğimi düşündüm ve rehberim sizlerle.
![]()
Equalizer APO
Download Equalizer APO for free. A system-wide equalizer for Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11. Equalizer APO is a parametric / graphic equalizer for Windows. It is implemented as an Audio Processing Object (APO) for the system effect infrastructure introduced with Windows Vista.sourceforge.net
![]()
Peace Equalizer, interface Equalizer APO
Download Peace Equalizer, interface Equalizer APO for free. System-wide PC Audio Equalizer and Effects app for Windows 7 to 11. Before reading on, note there's scam website called 'peaceequalizer,com'. Only this site here on SourceForge is the actual website by me, Peter Verbeek.sourceforge.net
Equalizer APO'yu indirdik, kurulumu yaptık. Programı çalıştırıyoruz. Bu uyarıyı verecek:
![]()
"Yes" seçeneğine tıklıyoruz ve karşımıza şu pencere geliyor:
![]()
Buradan Ekolayzer uygulamak istediğimiz cihazı seçiyoruz. "OK" seçeneğine tıklıyoruz...
Adımları takip edin, Equalizer APO'yu ve PEACE'i indirin. Tane tane görselleriyle anlatıyorum zaten, kolayca kurulumu yaparsınız.
Eki Görüntüle 228403
Gördüğünüz değerleri uygulayın.
Frekansları girin, gainini ve qualitysini yazın. Filtreler varsayılandan farklı görünüyorsa üstüne tıklayıp onları da değiştirin. Filtrelerin ikisi hariç hepsi peaking filter zaten. Sadece 105 Hz low shelf filter (q as slope) ve 9000 Hz high shelf filter (q as slope) olacak.
İşlemi tamamladığınız zaman aşağıdan Save tuşu ile kaydedin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
Beğendiyseniz iyidir hocam, sonuçta herkesin işitmesi farklıdır. Zevkleri de öyle.
Equalizer APO'yu kullanmayı çözemedim sadece.Beğendiyseniz iyidir hocam, sonuçta herkesin işitmesi farklıdır. Zevkleri de öyle.
Peace, APO'nun arayüzü kolaylaştırılmış bir eklentisi. Ayarları Peace'ten yapacaksınız. APO'dan sadece EQ uygulayacağınız cihazı seçip ona APO'yu kurduruyorsunuz. Gerisi Peace'ten yapılacak.
Ama tıkladığımda ayrı bir program gibi açılıyor. Ben de farklı bir şey sandım.Peace, APO'nun arayüzü kolaylaştırılmış bir eklentisi. Ayarları Peace'ten yapacaksınız. APO'dan sadece EQ uygulayacağınız cihazı seçip ona APO'yu kurduruyorsunuz. Gerisi Peace'ten yapılacak.
Ama tıkladığımda ayrı bir program gibi açılıyor. Ben de farklı bir şey sandım.
Öyle görünüyor da aslında APO'nun üstüne yazıyor.
Hallettim artık kör topal teşekkür ederim
Umarım becerebilmişimdir
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-