Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10.000 TL bütçem var. Ekran kartım RX 7700 XT, işlemcim Ryzen 7 5700X3D. 2K için yeterli olduğunu düşünmüyorum; 2K önermeyin lütfen. Bu monitör alınır mı? Başka öneriniz var mıdır?
10.000 TL bütçem var. Ekran kartım RX 7700 XT, işlemcim Ryzen 7 5700X3D. 2K için yeterli olduğunu düşünmüyorum; 2K önermeyin lütfen. Bu monitör alınır mı? Başka öneriniz var mıdır?
Bunun ayarlarına bakmak lazım. Bende bunun 27 inç 2K olanı var. Override değer olarak en hızlıyı seçince pikselleşme oluyor. TCL güzel bir üretici de ürünün yeterli bir incelemesi yok. Millet fena derecede övüyor da değerleri ortada olmayan bir cihaz. Yine döndük 2020 dönemlerine. 0 monitör test değeri, sadece kağıt üstü veriler.
1080p 300 Hz ve Mini LED ikilisi birlikte biraz tuhaf olmuş açıkçası. Oyun amaçlı alıyorsan Mini LED olması gereksiz. Çifte kullanımın varsa belki ama şahsen 180 Zone Mini LED IPS almazdım. 2K olan versiyonu (27G64) eğer yüksek yenileme hızı gibi bir amacın yoksa 3.000 TL farka değer.
2K önermeyin demişsin fakat 1080p ultra oynamaktansa 2K ve optimized settings oynamak daha iyi bir senaryo her türlü.