Tam da bu ekranın linkini ekliyordum. Bence fiyat performans olarak çok iyi bir ekran.
Bu ekrana bu parayı vermektense biraz daha ekleyip Viewsonic olanı tercih ederdim. Eğer FPS tarzı oyunlar oynuyorum dersen Viewsonic olanı öneririm hem Hz açısından hem de 2K olmasından dolayı story oyunlarında üzmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü kalitesi bakımından oldukça kötü. 2K 240 Hz olmasından başka hiçbir olayı yok.

275CQRF-QD E2'ye dair inceleme yok, sadece black smearing ve ghosting performansının ortalama üstünde olduğunu biliyoruz. Görüntü kalitesi bakımından kötü olacağını sanmıyorum, zaten VA panel olduğu için kontrastı yüksek olacak, QD olduğu için de renk gamutu yüksek olacaktır. Çok çok parlaklık yönünden sıkıntılı olabilir ama o kadar artının bulunduğu yerde tek eksi de göz ardı edilebilir. Tabii onun da düşük olup olmadığını bilmiyoruz, belki de yüksektir.

Alınır.

MSI'ın QD takısı kullandığı monitörlerde renk gamutunun kötü olduğunu görmedim. Çok yüksek olmasa bile gerek eski seriden gerek de QD takısı gördüğüm MSI monitörlere bakarak tahminim en az %90 DCI-P3 olduğu yönünde. MSI, sitesinde %150 sRGB olduğunu belirtmiş, en kötü %130 vardır. Devasa sapma yapacağını düşünmüyorum. VA olmasından ötürü kontrast da yüksek zaten. Ghosting performansı da iyi. Muhtemelen parlaklık 270-320nit arasında bir değerdedir. Üzerse anca parlaklık kısmı üzer.

Hocam odam genel olarak siyah karartma var benim için önemli olan güzel bir görüntü sunması story oyunlarda keyif vermesi.

G65b ve MAG arasındaki fark nasıldır hocam ikinci elde garantililer var 10k bandında vermeye değer mi sizce Hz olayına çok takılmıyorum 144 üstü olsun benim için yeterli.