- Makaleler
- 50
G65b daha hızlı, parlaklığının yüksek olduğunu biliyoruz vs daha güvenilir bir seçim.
Sayısal hiçbir konuda yorum yapamayız çünkü 275CQRF-QD E2'ye dair sayısal verilerin bulunduğu bir inceleme yok.Siyahlar ve renkler konusunda nasıl hocam 275CQRF-QD E2'ye kıyasla?
Sayısal hiçbir konuda yorum yapamayız çünkü 275cqrf-qd e2'ye dair sayısal verilerin bulunduğu bir inceleme yok.
Anlaması kolay. Örnek bir video;G65B'de scanline sorunu var mış, ikinci el alırken nasıl anlarım bunu?
Ürünü hiç kullanmadım bugüne kadar 3 monitör değiştirdim hepsi de ASUS'tu. Kağıtüstündeki verilere bakarak bu fiyata göre iyi bir ekran olduğunu düşünüyorum. 2K olsun, story oyunlar oynuyorum ama FPS de oynuyorum 240 Hz olsun diyen arkadaşlar için ideal olduğunu düşünüyorum. Kontrast düşük demişsin ama piyasadaki çoğu monitör zaten 1000:1 kontrastına sahip.Neresi çok iyi? Çok kötü görüntü kalitesi. Kontrast falan bayağı düşük.
Ürünü hiç kullanmadım bugüne kadar 3 monitör değiştirdim hepsi de ASUS'tu. Kağıtüstündeki verilere bakarak bu fiyata göre iyi bir ekran olduğunu düşünüyorum. 2K olsun, story oyunlar oynuyorum ama FPS de oynuyorum 240 Hz olsun diyen arkadaşlar için ideal olduğunu düşünüyorum. Kontrast düşük demişsin ama piyasadaki çoğu monitör zaten 1000:1 kontrastına sahip.
Inceleme verileri oyle soylemiyor. 700:1 kontrast olcum degerine sahip. Oldukca kotu bir deger.Kontrast düşük demişsin ama piyasadaki çoğu monitör zaten 1000:1 kontrastına sahip.
Inceleme verileri oyle soylemiyor. 700:1 kontrast olcum degerine sahip. Oldukca kotu bir deger.
Bu arada Viewsonic Endonezya YouTube kanalina ait inceleme
Bunlari belirtmen, mesajinin yanlis bilgi icerdigi gercegini degistirmiyor. Elinde ulasabilecegin sinirsiz kaynak var, bunlara bakmak yerine kagitustu bilgiye bakarak monitor onerisi veya secimi yapmak buyuk bir hata cunku kagitustu veriler, gercegi yansitmayabilir.MediaMarkt, Vatan ve Amazon'da yazan değerlere göre konuştum. Monitörü daha önceden kullanmadığımı da belirttim. Aynı zamanda kağıt üzerindeki verilerde yazanlar üzerinden konuştuğumu da belirttim.