Bütçe
10000 TL
Sebep söyler misin dostum bir tane?

Güzel dostum benim telefondan beklentim performans değil. Yani oyun oynamayacağım. ASUS marka bir telefon tercih etmem için hiçbir sebep yok. iPhone dışı telefonları zaten pek tercih etmiyorum mecburiyetten bu ara bir Android'e geçeceğim o da kısa süreli. Tasarımının güzel olması ve kamerasının iyi olması tek tercihim ki buna da en iyi sahip olan telefon iPhone.

Güzel dostum benim telefondan beklentim performans değil. Yani oyun oynamayacağım. ASUS marka bir telefon tercih etmem için hiçbir sebep yok. iPhone dışı telefonları zaten pek tercih etmiyorum mecburiyetten bu ara bir Android'e geçeceğim o da kısa süreli. Tasarımının güzel olması ve kamerasının iyi olması tek tercihim ki buna da en iyi sahip olan telefon iPhone.
Nasıl bir telefon lazım sana?

Rog phone demiyorum, bak zenfone diyorum 5.9" kompakt bir cihaz.

Samsung A34 her açıdan bu fiyat aralığının en temiz ve uzun vadeli gidecek telefonu. 4 sürüm Android garantisi + 5G olması ileriye dair aşırı avantajlı. Bu fiyatta Çinli telefon alma derim çünkü bu telefonun yazılımı onlara bin basar.

Çinli telefon alma derim çünkü bu telefonun yazılımı onlara bin basar.
Yazılımı iyi olan Çinliler de var hocam. :)

A34 iyi ama s20 fe de zorlanabilir güncelleme önemli değilse.
Screenshot_2024-01-31-10-52-54-27_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Şok oldum, S20FE fiyatları uçmuş gitmiş. :(

Son düzenleyen: Moderatör: