cyyp

Uzman
Selam, ders çalışırken kullanmak için tablet alacağım temel amaç PDF üzerinden soru çözmek, bu yüzden kalemli olmasını istiyorum piyasayı pek bilmiyorum. 10.000 TL'yi geçmesin. Ayrıca ileriye dönük olsun üniversitede de kullanmayı düşünüyorum.

Eğer bütçeniz biraz daha çıkarsa Apple'ın öğrenci indirimi kampanyası bu ay yeniden başladı. iPad alana yanında aksesuar bedava geliyor. Apple Pencil mesela. 16.020TL'ye iPad ve kalemini alabiliyorsunuz. Ama bu fiyata Samsung tabletlerde alabilirsiniz. Google servisleri olmayan Huawei tabletler de var. Ama bazı uygulamaları kurarken biraz uğraşmanız gerekecek.

Eğer bütçeniz biraz daha çıkarsa Apple'ın öğrenci indirimi kampanyası bu ay yeniden başladı. iPad alana yanında aksesuar bedava geliyor. Apple Pencil mesela. 16.020TL'ye iPad ve kalemini alabiliyorsunuz. Ama bu fiyata Samsung tabletlerde alabilirsiniz. Google servisleri olmayan Huawei tabletler de var. Ama bazı uygulamaları kurarken biraz uğraşmanız gerekecek.

iPad almam gibi hocam Samsung düşünüyorum ama ne almam gerekiyor bilmiyorum ne yapmalıyım sizce.

iPad almam gibi hocam Samsung düşünüyorum ama ne almam gerekiyor bilmiyorum ne yapmalıyım sizce.

Samsung tabletler hakkına çok bir bilgim yok ama kısa bir Google araştırması sonucu Samsung Tab S9 FE gibi sizin bütçenize uygun modeller olduğunu gördüm. Ama sizin ihtiyaçlarınızı karşılar mı bilemiyorum. YouTube inceleme videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

Samsung tabletler hakkına çok bir bilgim yok ama kısa bir Google araştırması sonucu Samsung Tab S9 FE gibi sizin bütçenize uygun modeller olduğunu gördüm. Ama sizin ihtiyaçlarınızı karşılar mı bilemiyorum. YouTube inceleme videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

Bilmiyorum hocam Huaweilerde karşıma çıkıyor ancak nasıl bilmiyorum.

Biraz daha bütçe artırıp Tab S9 FE alabilirsiniz.
Bulabilirseniz iPad 9 da olur.

Bütçe biraz daha çıkarsa S9 FE. S6 Lite kesinlikle parasını hak eden bir cihaz değil.

Düşüneceğim ama hâlâ ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Bilmiyorum hocam Huaweilerde karşıma çıkıyor ancak nasıl bilmiyorum.

Düşüneceğim ama hâlâ ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Samsung öneririm. S9 FE iyidir. Bütçeniz çıkmaz ise S6 Lite 2024 sürümünü öneririm. Rami biraz düşük ama 1-2 yıl idare eder diye düşünüyorum.