mete01
Üstün
En ucuz bu şekilde oluyor. 10.500 TL'ye işin içinden çıkıyorsunuz. Huawei'de hala 6 GB RAM yeterli oluyor. Samsung'ta ne yazık ki olmuyor.
Bilmiyorum hocam huaweilerde karşıma çıkıyor ancak nasıl bilmiyorum.
MatePad 11.5 ya da Tab S9 FE. Başka cihaz bakmanı önermem bu bütçede. iPad alamazsın alsanda kalemini alamazsın
Huawei tabletler konusunda aklına takılan soruları sorabilirsin. Kendimde kullanıyorum![]()
Huawei tabletler için birkaç sorum var PDF vs açarken veya işlem yaparken sana sorun çıkarıyor mu? Ayrıca bu Google olayı için ne yapıyorsun.
PDF'ya da herhangi bir işlemde bir sorun yaşamadım. PDF uygulamalarını kendi mağazalarından indirip kullanmanı öneririm daha iyi. Google olayı için appgalery e girip gbox ve MicroG servislerini indiriyorum, daha sonra internete F droid yazıp indiriyorum. Orada Aurora Store'u indiriyorum ekstra. Toplamda 3 tane mağaza ile rahat rahat kullanıyorum.
Ve Samsung'dan daha iyi olur. Eğer S6 Lite alacaksan sakın alma. MatePad 11.5 daha iyi. Tab s9FE için şunu söylerim ekranları 11.5'ten kötü. Ama sorun değilse alabilirsin.(Google uygulamaları yok diye Huawei almayacaksan tabii.)
Şu an için kafam Samsung'ta ama bir gidip görmem lazım en kısa zamanda incelemeye gideceğim.
Sana tavsiyem Huawei tablet alman. Hatta istersen nasıl kurulacakları hakkında bir video çekebilirim. Mağazaya gidip incelemeb daha iyi olur. Ama eğer S6 Lite alacaksan alma. Sana en net tavsiyem olur. Ama Tab S9 FE alabiliyorsan alabilirsin.
S9 FE iyi bir seçenek. Alabilirseniz kesinlikle 8GB 256GB versiyonunu alın.Evet alırsam S9 FE alabilirsem alacağım alamazsam Huawei almayı düşünüyorum, en iyi sonucu gidip inceledikten sonra vermem daha doğru olur yardımınız için teşekkür ederim eğer Huawei alırsam sizi bilgilendiririm.
S9FE. Ekosistem açısından daha iyi.iPad almam gibi hocam Samsung düşünüyorum ama ne almam gerekiyor bilmiyorum ne yapmalıyım sizce.
S9FE. Ekosistem açısından daha iyi.
Telefonunuz nedir?
Ekosisteminiz var mı?