Bütçe
10.000
Normalde 2k için en az 12 vramlı ekran kartın olmalı diyorlar ama bende i7 14700hx, rtx 4060 laptop var ve 2k 27 inç Samsung Odyssey G6 G65B ile kullanıyorum. Ben daha akıcı oynamak yerine daha iyi görüntü kalitesiyle oynamayı tercih ettim. Sana kalmış bir şey. Ama genel olarak o ekran kartına fhd öneriyorlar
Laptop satışa koydum satılırsa masa üstü toplayacağım bu yüzden hemen karar vermek istemiyorum çünkü masa üstü alırsam 2k monitör alacağım. Şimdi alsam laptop ile kullanabilirmiyim onu düşünüyorum hocam. Fhd alıp bir de onu satmak ile uğraşmak istemiyorum.

Laptop satışa koydum satılırsa masa üstü toplayacağım bu yüzden hemen karar vermek istemiyorum çünkü masa üstü alırsam 2k monitör alacağım. Şimdi alsam laptop ile kullanabilirmiyim onu düşünüyorum hocam. Fhd alıp bir de onu satmak ile uğraşmak istemiyorum.
Kardeşim madem masaüstü dizeceksin 2k al.
Sen bizden tam olarak ne istiyorsun. Ben anlamadım.

Bütçe aşarsan Odyssey G6 öneririm.

Merhaba, birçok konuda sizin gibi diğer arkadaşlarında önerisi olduğu için bu monitörü aldım. Monitörle ilgili çok fazla ayar olduğu için acaba en iyi ayar hangisi olur nasıl bir şey yapılmalı gibi bir bilginiz var mı veya buna uygun bir site vs. sistemi parça parça topladığım için sadece piksel sızma gibi testler yapıp kutuladım ve kaldırdım sistem hazır olduğunda direkt ayarlayıp devam edeyim istiyorumda.

Merhaba, birçok konuda sizin gibi diğer arkadaşlarında önerisi olduğu için bu monitörü aldım. Monitörle ilgili çok fazla ayar olduğu için acaba en iyi ayar hangisi olur nasıl bir şey yapılmalı gibi bir bilginiz var mı veya buna uygun bir site vs. sistemi parça parça topladığım için sadece piksel sızma gibi testler yapıp kutuladım ve kaldırdım sistem hazır olduğunda direkt ayarlayıp devam edeyim istiyorumda.
Overdrive ayarı bu monitörde stok halde en iyi performansı veriyor, bu sebeple overdrive ayarını kurcalamana gerek yok. Bunun dışındaki ayarların hepsi monitörden monitöre (G6'lar arasında bile) değişiklik gösterir. Yani doğru ayarlamayı anca kendi monitörüne özel yapabilirsin. Bunu yapabileceğin çeşitli siteler var, bu sitelerde test görselleri var, onları açarak ona göre ayarlama yapabiliyorsun.

Örneğin;