10.000 TL'ye kitap almak mı, 15 bin TL'ye tablet almak mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BIG C4LL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 567
  • Etiketler Etiketler
    bin kitap
Bence bütçeyi 20.000 civarına çıkarıp iki tane alın. Sınavdan sonra ikisini de satarsınız.

Bence bütçeyi 20.000 civarına çıkarıp iki tane alın. Sınavdan sonra ikisini de satarsınız.

Hem aynı anda 20.000 TL verecek kadar bütçemiz yok. Bu konuları ailemi düşünerek açıyorum. Abim üniversiteye gideceği zaman tableti orada da kullanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tablet almak daha mantıklı şahsen. Çünkü her sene kitap parası vermekten kurtulursun.
2 adet matepad 11.5 ya da Tab S9 FE alınabilinir.

Tabletten video falan izlenirse verimli olur ama ortak kullanma işi çok sıkıntı yaratır. Akıllı telefon yada bilgisayardan videolara erişebilirsin, ben olsam kitap alırdım.

Hem aynı anda 20.000 TL verecek kadar bütçemiz yok. Bu konuları ailemi düşünerek açıyorum. Abim üniversiteye gideceği zaman tableti orada da kullanabilir.

Hocam tek tablet bence çok sorun olur. 20.000 TL'ye iki adet S9 FE alıp seneye birini satarsınız en azından abin üniversitede kullanır diğerini.

Tablet almak daha mantıklı şahsen. Çünkü her sene kitap parası vermekten kurtulursun.
2 adet MatePad 11.5 ya da Tab S9 FE alınabilinir.

Öneriniz için sağ olun. Türkiye'deki okullar pek tablet sokulmasına izin vereceğini sanmıyorum. (Benim okuluma daha geçen sene izin verildi telefon getirmeye.) Tablet zaten sınavlar bitince abimin olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabletten video falan izlenirse verimli olur ama ortak kullanma işi çok sıkıntı yaratır. Akıllı telefon ya da bilgisayardan videolara erişebilirsin, ben olsam kitap alırdım.

Hocam tek tablet bence çok sorun olur. 20.000 TL'ye iki adet S9 FE alıp seneye birini satarsınız en azından abin üniversitede kullanır diğerini.

Tableti zaten ben okuldayken abim okuldan gelince ben kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…