Soruları da ondan çözeceğiz.Tablet alıp ortak kullanmak nasıl oluyor ya zaten tablet ders çalışırken işe yaramıyor anca video gidin kitap alın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Soruları da ondan çözeceğiz.Tablet alıp ortak kullanmak nasıl oluyor ya zaten tablet ders çalışırken işe yaramıyor anca video gidin kitap alın.
Bence bütçeyi 20.000 civarına çıkarıp iki tane alın. Sınavdan sonra ikisini de satarsınız.
Hem aynı anda 20.000 TL verecek kadar bütçemiz yok. Bu konuları ailemi düşünerek açıyorum. Abim üniversiteye gideceği zaman tableti orada da kullanabilir.
Tablet almak daha mantıklı şahsen. Çünkü her sene kitap parası vermekten kurtulursun.
2 adet MatePad 11.5 ya da Tab S9 FE alınabilinir.
Hocam tek tablet bence çok sorun olur. 20.000 TL'ye iki adet S9 FE alıp seneye birini satarsınız en azından abin üniversitede kullanır diğerini.
Tabletten video falan izlenirse verimli olur ama ortak kullanma işi çok sıkıntı yaratır. Akıllı telefon ya da bilgisayardan videolara erişebilirsin, ben olsam kitap alırdım.
Hocam tek tablet bence çok sorun olur. 20.000 TL'ye iki adet S9 FE alıp seneye birini satarsınız en azından abin üniversitede kullanır diğerini.
Öneriniz için sağ olun. Türkiye'deki okullar pek tablet sokulmasına izin vereceğini sanmıyorum. (Benim okuluma daha geçen sene izin verildi telefon getirmeye.) Tablet zaten sınavlar bitince abimin olacak.