xLeomessi

Becerikli
Merhaba iyi Sosyaller.
Yakın zamanda yeni setup dizmiştim, o yüzden ekipmanlarımı yenilemek istiyorum.

Klavye: Akko 3084b Plus (aldığımdan beri ara ara bazı tuşlarda basmama sorunları oluyor, aldığım dönem herkes çok öneriyordu sanırım kronik problemli bir seriymiş görseli çok hoş fakat rahatsız etmeye başladı yedek olarak tutacağım)

Kulaklık: Logitech G435 (hafif ve kumaş ped olduğu için almıştım, çok beklentim yok zaten kulaklıktan aşırı bir beklentim olmayacak)
Fare: Ajaz AJ199 (yani aslında bunda bir problem yok fakat her şeyi yenilerken bunu da elden geçirmek istiyorum)

FPS oyunlarıyla aram yok, olsa bile keyfi takılıacağım. Genel olarak hikayeli oyunlar, LoL, Metin2 ve benzeri MMORPG oyunlar oynayacağım. Film, dizi, müzik vs. gündelik kullanımlarım olacak.
Bana bunlara uygun hepsi kablosuz olmak kaydıyla öneriler yapar mısınız? Biraz kaç konu gezdim kafamda olan modeller var. Ama özellikle klavye ve mouse da çeşit çok fazla. O yüzden bu konu altında destek istiyorum sizden.

Merhaba iyi sosyaller.

klavye: Akko 3084b Plus (aldığımdan beri ara ara bazı tuşlarda basmama sorunları oluyor, aldığım dönem herkes çok öneriyordu sanırım kronik problemli bir seriymiş görseli çok hoş fakat rahatsız etmeye başladı yedek olarak tutacağım)

kulaklık: Logitech G435 (hafif ve kumaş ped olduğu için almıştım, çok beklentim yok zaten kulaklıktan aşırı bir beklentim olmayacak)
fare: Ajaz AJ199 (yani aslında bunda bir problem yok fakat her şeyi yenilerken bunu da elden geçirmek istiyorum)

FPS oyunlarıyla aram yok, olsa bile keyfi takılıacağım. Genel olarak hikayeli oyunlar, LoL, Metin2 ve benzeri MMORPG oyunlar oynayacağım. Film, dizi, müzik vs. gündelik kullanımlarım olacak.
Bana bunlara uygun hepsi kablosuz olmak kaydıyla öneriler yapar mısınız? Biraz kaç konu gezdim kafamda olan modeller var. Ama özellikle klavye ve mouse da çeşit çok fazla. O yüzden bu konu altında destek istiyorum sizden.

Klavye boyut tercihin nedir?

Merhaba iyi Sosyaller.

Klavye: Akko 3084b Plus (aldığımdan beri ara ara bazı tuşlarda basmama sorunları oluyor, aldığım dönem herkes çok öneriyordu sanırım kronik problemli bir seriymiş görseli çok hoş fakat rahatsız etmeye başladı yedek olarak tutacağım)

Kulaklık: Logitech G435 (hafif ve kumaş ped olduğu için almıştım, çok beklentim yok zaten kulaklıktan aşırı bir beklentim olmayacak)
Fare: Ajaz AJ199 (yani aslında bunda bir problem yok fakat her şeyi yenilerken bunu da elden geçirmek istiyorum)
Sistem için hayırlı olsun.
Klavye olarak W75 V2 önerebilirim.
Kulaklık olarak Cloud 2 Core Wireless önerebilirim.
Mouse değiştirmeye gerek yok, zaten bir önceki neslin amiral gemisi donanımlarına sahip.

Tutuşum palm grip sayılıyor sanırım. Kablosuz şart ya, rahat takılmak istiyorum. Attıklarına bakıyorum hemen.

Sistem için hayırlı olsun.
Klavye olarak W75 V2 önerebilirim.
Kulaklık olarak Cloud 2 Core Wireless önerebilirim.
Mouse değiştirmeye gerek yok, zaten bir önceki neslin amiral gemisi donanımlarına sahip.
Teşekkürler dostum inceleyeyim attıklarını

Palm grip isen attığım mouse harika gider sana ürün coating olarak inanılmaz iyi
https://www.gaming.gen.tr/urun/7311...-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-v9-4/ kablosuz olsun dersen de bu kulaklığa bak derim.

Kulaklık olarak çok fazla seçenek yok sanırım. ATK mercury ve bu var. Bütçeyi arttırabilirim sanırım mecbur kalırsak. Ya da denemelik alıp kullanacağız. Mouse için scyhox V8 önerilerini görüyorum o nasıl sence?

Kulaklık olarak çok fazla seçenek yok sanırım. ATK mercury ve bu var. Bütçeyi arttırabilirim sanırım mecbur kalırsak. Ya da denemelik alıp kullanacağız. Mouse için scyhox V8 önerilerini görüyorum o nasıl sence?
Mouse almanı gerektirecek bir durum yok bozulmadığı sürece, bir önceki neslin amiral gemisi sonuçta.
Onun yerine kulaklığa bütçe çık.

@Toby Fox

Palm gripe V8 gitmez V6 modeli gider ATK yerine V9 Pro daha mantıklı olur ama evet kulaklık için kablosuz isteniyorsa pek seçenekler yok maalesef.