10. sinif sınav için ders çalışan var ise bana program önerebilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Beyazıt
Üstün
Dostum en iyi program kendi çalışma stilinize ve kendinize göre hazırladığınız programdır. Ben herkesin önerdiği bir programın uygulamasını doğru bulmuyorum, program kişiye özel yapılmalıdır.
10. sinif sınav için ders çalışan var ise bana program önerebilir mi?
Yazılılarına çalış. Seçeceğin bölüm derslerini tam bitir. 11 olunca çalışırsın tam programlı.
Dostum en iyi program kendi çalışma stilinize ve kendinize göre hazırladığınız programdır. Ben herkesin önerdiği bir programın uygulamasını doğru bulmuyorum, program kişiye özel yapılmalıdır.
Kesinlikle katılıyorum. Başkası sizin için program yapmamalı bence, çok saçma oluyor. Özellikle rehber hocaları kafasına göre soru sayısı verip yolluyor.
Beyazıt
Üstün
Rehber öğretmeninden örnek program isteyip kendinize göre düzenleyebilirsiniz.Kesinlikle katılıyorum. Başkası sizin için program yapmamalı bence, çok saçma olyuor. Özellikle rehber hocaları kafasına göre soru sayısı verip yolluyor.
Yok hocam normal sınavlar için istediYazılılarına çalış. Seçeceğin bölüm derslerini tam bitir. 11 olunca çalışırsın tam programlı.
Kesinlikle katılıyorum. Başkası sizin için program yapmamalı bence, çok saçma oluyor. Özellikle rehber hocaları kafasına göre soru sayısı verip yolluyor.