drogba771

Uzman
Selam arkadaşlar, demin bir konu açtım devamında da cihaz önerisi soramadım. ASUS, Lenovo ve MSI arasında darda kaldım. Yardımınıza ihtiyacım var. İçerisinde 4090 4080 altı olmazsa cihazın harika olur tek düşündüğüm şey termal olarak hızlı soğuyup sistemin toparlayabilmesi ASUS markası bunu iyi yapıyordu.

Konuya burdan devam edelim sizin dediğiniz cihazlar hangisi acaba? İnce taşınabilir mi yoksa güç mü önemli sizin için Zephyrus konusu da açmıştınız.

Konuya buradan devam edelim sizin dediğiniz cihazlar hangisi acaba? İnce taşınabilir mi yoksa güç mü önemli sizin için Zephyrus konusu da açmıştınız.

Bu Lenovo.

Bu da ASUS.

image.webp

O fiyata ROG serilerine bak bence de hocam.

ROG 4080 var hiç 4090 göremedim bir de SSD'si yüksek olmalı tüm bunlar olurken abi.

@drogba771, Lütfen ihtiyacınızı söyleyin. Taşınabilir olması mı önemli yoksa ekran ve performans mı? Ayrıca bütçeniz tam olarak nedir? 150K fiyatlık Lenovo attınız da.
Oyun, grafik işleme, Kali Linux hızlı çalışsın, yüksek depolama, büyük/küçük ekran çok fark etmiyor (tercihen büyük), MacBook cihazım olduğu için aşırı taşınabilir olmasına gerek yok.

Oyun, grafik işleme, Kali Linux hızlı çalışsın, yüksek depolama, büyük/küçük ekran çok fark etmiyor (tercihen büyük), MacBook cihazım olduğu için aşırı taşınabilir olmasına gerek yok.
Bütçeyi tekrar söyleyin 150K cihaz atmışsınız. Attığım 14900HX idealdir o civarsa bütçe.

Intel mimarisinde voltaj sorunu devam ediyor mu usta? Halen mikroçip güncellemesi falan bu tarz problemlerle uğraşmak mı lazım? Ayrıca attığınız satıcı pek güvenilir değil PttAVM gibi bir yerden cihaz sipariş edip üstüne 163K vereceğimi sanmıyorum daha iyi bir yer 200 bin TL daha okey bana.