i5 7500F
Becerikli
Merhaba,
Evimde 100 Mbps TT fiber var. Şu anda TT'nin verdiği TP-Link EX520V router'ı kullanıyorum ama 2+1 evde bile bazı sorunları var. İnternette AX 1800 ve AX 3000 ibareli modemler görüyorum. Bu modellerin farkı ne? 100 Mbps internet için çok fark eder mi?
Ben şu anda üniversite için bu evde kalıyorum. Yaklaşık iki veya üç sene içinde bu evden gideceğim. Memleketteki evimde fiber yok, 35 Mbps VDSL altyapı kullanılıyor. Muhtemelen de fiber önümüzdeki 50 yıl boyunca gelmeyecek. O yüzden Keenetic Hooper DSL almak mantıklı gibi geliyor. En azından ileride kullanabileceğim bir alan olmuş olur.
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum ve ürün önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe: 5.000 TL'ye kadar çıkarım ama mümkünse 4.000 TL ve altı.
www.incehesap.com
www.incehesap.com
@kompetankedi
Evimde 100 Mbps TT fiber var. Şu anda TT'nin verdiği TP-Link EX520V router'ı kullanıyorum ama 2+1 evde bile bazı sorunları var. İnternette AX 1800 ve AX 3000 ibareli modemler görüyorum. Bu modellerin farkı ne? 100 Mbps internet için çok fark eder mi?
Ben şu anda üniversite için bu evde kalıyorum. Yaklaşık iki veya üç sene içinde bu evden gideceğim. Memleketteki evimde fiber yok, 35 Mbps VDSL altyapı kullanılıyor. Muhtemelen de fiber önümüzdeki 50 yıl boyunca gelmeyecek. O yüzden Keenetic Hooper DSL almak mantıklı gibi geliyor. En azından ileride kullanabileceğim bir alan olmuş olur.
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum ve ürün önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe: 5.000 TL'ye kadar çıkarım ama mümkünse 4.000 TL ve altı.
ASUS RT-BE58U WiFi BE3600 Dual Band Wifi 7 Router - incehesap.com
ASUS RT-BE58U WiFi BE3600 Dual Band Wifi 7 Router fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB3.0 KN-3610 - incehesap.com
Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB3.0 KN-3610 fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
@kompetankedi
Son düzenleme: