Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000
Ali De Niro
Üstün
Razer Cobra olabilir ama fiyatı çok artmış. Bu fiyata değer mi bilemiyorum.
www.akakce.com
SteelSeries Prime da fiyatı artan ama değerlendirilebilecek bir seçenek.
www.akakce.com
Edit. Her şeyin fiyatı artmış. Estetiğe önem veriyorsan Cobra ama estetik senin için hiçbir şey ifade etmiyorsa Prime bir tık daha iyi bir mouse.
Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Edit. Her şeyin fiyatı artmış. Estetiğe önem veriyorsan Cobra ama estetik senin için hiçbir şey ifade etmiyorsa Prime bir tık daha iyi bir mouse.
SF26
Üstün
Küçük mouse istemediğini belirtmiş, Cobra olmaz o yüzden.Razer Cobra olabilir ama fiyatı çok artmış. Bu fiyata değer mi bilemiyorum.
![]()
Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
A950 Pro'ya bütçe yükseltilirse önerebilirim, çıkmazsa SS Prime+ olabilir.
Bu bütçe aralığında nickin gibi Steel Series Prime tavsiye edebilirim.Şu anki farem Razer Deathadder Essential. Bu fare elime tam oluyordu fakat son zamanlarda scrollü drift yapmaya ve sol tıkı kendiliğinden basılı tutmaya başladı. Palm grip için mouse arıyorum, küçük mouse olmasın.
prime
Yetkin
Aradaki farka değecekse A950 Pro alabilirim. Herhangi bir bilinen kronik sorunu var mı? Sanki bağlantı sorunları duymuştum A950 Pro hakkında ama tam emin değilim.Küçük mouse istemediğini belirtmiş, Cobra olmaz o yüzden.
A950 Pro'ya bütçe yükseltilirse önerebilirim, çıkmazsa SS Prime+ olabilir.
Bilinen sorunu yok. Daha dün 600 liralarda dolaşan Prime'a 1200 lira vermektense 100 lira daha çıkıp kablosuzun tadına bakmak isterdim. Simetrik olduğu için tutuşta zorlanabilirsiniz, genelde palm için asimetrik fareler tercih edilir ama simetrik fareye de alışabilirim diyorsanız alın gitsin.
İkinci el düşünülürse daha iyileri bulunabilir bu arada, belirteyim.
prime
Yetkin
İkinci elde olur hocam temiz kullanılmış ise. Önerileriniz var mı? Asimetrik fare daha iyi olur gibi benim için bu arada. Deathadder Essential'dan önce Aorus M2 kullanıyordum, Deathadder'da çok daha konforlu idim.Bilinen sorunu yok. Daha dün 600 liralarda dolaşan Prime'a 1200 lira vermektense 100 lira daha çıkıp kablosuzun tadına bakmak isterdim. Simetrik olduğu için tutuşta zorlanabilirsiniz, genelde palm için asimetrik fareler tercih edilir ama simetrik fareye de alışabilirim diyorsanız alın gitsin.
Bir hafta önce Glorious Model D kablosuz için 1100 TL civarına kutulu, faturalı ve garantili birkaç ilan görmüştüm ama şimdi göremiyorum. Model D'nin şekli şimdi kullandığınız fareye çok çok benzer ve A950 Pro'dan açık ara daha iyi olur. Biraz araştırabilirim ve acele etmem diyorsanız ikinci elden Model D kablosuz kovalayabilirsiniz.
Vaktiniz yoksa ve biraz daha bütçe artıramıyorsanız ikinci elden kutulu garantili SteelSeries Prime kablosuz alabilirsiniz. Onun da şekli Essential'a benzer ve üzmez.
www.rtings.com
www.rtings.com
Vaktiniz yoksa ve biraz daha bütçe artıramıyorsanız ikinci elden kutulu garantili SteelSeries Prime kablosuz alabilirsiniz. Onun da şekli Essential'a benzer ve üzmez.
Mice 3D Shape Compare Tool
Check out our Mouse 3D Compare Tool to easily compare mice side by side and view their shapes from every angle.
Check out our Mouse 3D Compare Tool to easily compare mice side by side and view their shapes from every angle.
prime
Yetkin
Acelem yok. Glorious Model D bekleyebilirim. Önerileriniz için teşekkürler.Bir hafta önce Glorious Model D kablosuz için 1100 TL civarına kutulu, faturalı ve garantili birkaç ilan görmüştüm ama şimdi göremiyorum. Model D'nin şekli şimdi kullandığınız fareye çok çok benzer ve A950 Pro'dan açık ara daha iyi olur. Biraz araştırabilirim ve acele etmem diyorsanız ikinci elden Model D kablosuz kovalayabilirsiniz.
![]()
Check out our Mouse 3D Compare Tool to easily compare mice side by side and view their shapes from every angle.www.rtings.com
![]()
Check out our Mouse 3D Compare Tool to easily compare mice side by side and view their shapes from every angle.www.rtings.com
@519 Hocam Glorious Model D ile SS Prime Wireless arasından hangisini tercih ederdiniz? Glorious Model D'yi 900'e buldum, 1 ay kullanılmış, kutusu duruyor. Garanti fatura var mı bilmiyorum.
Son düzenleme: