Bütçe
1000

prime

Yetkin
Şu anki farem Razer Deathadder Essential. Bu fare elime tam oluyordu fakat son zamanlarda scrollü drift yapmaya ve sol tıkı kendiliğinden basılı tutmaya başladı. Palm grip için mouse arıyorum, küçük mouse olmasın.

Razer Cobra olabilir ama fiyatı çok artmış. Bu fiyata değer mi bilemiyorum.

SteelSeries Prime da fiyatı artan ama değerlendirilebilecek bir seçenek.

Edit. Her şeyin fiyatı artmış. Estetiğe önem veriyorsan Cobra ama estetik senin için hiçbir şey ifade etmiyorsa Prime bir tık daha iyi bir mouse.

Razer Cobra olabilir ama fiyatı çok artmış. Bu fiyata değer mi bilemiyorum.

SteelSeries Prime da fiyatı artan ama değerlendirilebilecek bir seçenek.

Edit. Her şeyin fiyatı artmış. Estetiğe önem veriyorsan Cobra ama estetik senin için hiçbir şey ifade etmiyorsa Prime bir tık daha iyi bir mouse.
Küçük mouse istemediğini belirtmiş, Cobra olmaz o yüzden.
A950 Pro'ya bütçe yükseltilirse önerebilirim, çıkmazsa SS Prime+ olabilir.

Küçük mouse istemediğini belirtmiş, Cobra olmaz o yüzden.
A950 Pro'ya bütçe yükseltilirse önerebilirim, çıkmazsa SS Prime+ olabilir.
Aradaki farka değecekse A950 Pro alabilirim. Herhangi bir bilinen kronik sorunu var mı? Sanki bağlantı sorunları duymuştum A950 Pro hakkında ama tam emin değilim.

Bilinen sorunu yok. Daha dün 600 liralarda dolaşan Prime'a 1200 lira vermektense 100 lira daha çıkıp kablosuzun tadına bakmak isterdim. Simetrik olduğu için tutuşta zorlanabilirsiniz, genelde palm için asimetrik fareler tercih edilir ama simetrik fareye de alışabilirim diyorsanız alın gitsin.

İkinci el düşünülürse daha iyileri bulunabilir bu arada, belirteyim.

Bilinen sorunu yok. Daha dün 600 liralarda dolaşan Prime'a 1200 lira vermektense 100 lira daha çıkıp kablosuzun tadına bakmak isterdim. Simetrik olduğu için tutuşta zorlanabilirsiniz, genelde palm için asimetrik fareler tercih edilir ama simetrik fareye de alışabilirim diyorsanız alın gitsin.

İkinci el düşünülürse daha iyileri bulunabilir bu arada, belirteyim.
İkinci elde olur hocam temiz kullanılmış ise. Önerileriniz var mı? Asimetrik fare daha iyi olur gibi benim için bu arada. Deathadder Essential'dan önce Aorus M2 kullanıyordum, Deathadder'da çok daha konforlu idim.

Bir hafta önce Glorious Model D kablosuz için 1100 TL civarına kutulu, faturalı ve garantili birkaç ilan görmüştüm ama şimdi göremiyorum. Model D'nin şekli şimdi kullandığınız fareye çok çok benzer ve A950 Pro'dan açık ara daha iyi olur. Biraz araştırabilirim ve acele etmem diyorsanız ikinci elden Model D kablosuz kovalayabilirsiniz.

Vaktiniz yoksa ve biraz daha bütçe artıramıyorsanız ikinci elden kutulu garantili SteelSeries Prime kablosuz alabilirsiniz. Onun da şekli Essential'a benzer ve üzmez.

Bir hafta önce Glorious Model D kablosuz için 1100 TL civarına kutulu, faturalı ve garantili birkaç ilan görmüştüm ama şimdi göremiyorum. Model D'nin şekli şimdi kullandığınız fareye çok çok benzer ve A950 Pro'dan açık ara daha iyi olur. Biraz araştırabilirim ve acele etmem diyorsanız ikinci elden Model D kablosuz kovalayabilirsiniz.

Vaktiniz yoksa ve biraz daha bütçe artıramıyorsanız ikinci elden kutulu garantili SteelSeries Prime kablosuz alabilirsiniz. Onun da şekli Essential'a benzer ve üzmez.

Acelem yok. Glorious Model D bekleyebilirim. Önerileriniz için teşekkürler.

@519 Hocam Glorious Model D ile SS Prime Wireless arasından hangisini tercih ederdiniz? Glorious Model D'yi 900'e buldum, 1 ay kullanılmış, kutusu duruyor. Garanti fatura var mı bilmiyorum.

Son düzenleme: