Merhaba. Yaklaşık 3 senedir kullandığım fare bozuldu. 1000 lira civarında, duruma göre bütçede artırma yapabilirim, bir fare almayı düşünüyorum. Lütfen direkt bütçeye uyan fareyi önermek yerine kullanım tecrübelerinizi belirterek önerin. Elimin büyük olduğunu da belirteyim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000
Onceki farenizin modeli neydi ve elinize oturuyor muydu? Tutus stilinizi de soyleyebilir misiniz?
Rampage SMX-R33 modeldi. Tutuş stili olarak hiç bakmamıştım. İnternetteki şemalardan gördüğüm kadarıyla palm grip.
Eski fareniz elinize oturuyorsa asagidaki arkadasin da oturmasi lazim. Agirlikli olarak palm grip icin tasarlanmis ve kriterlerinize uyuyor.
www.mediamarkt.com.tr
Elinize uymasi gerek ama yine de fiziksel olarak denemek iyi olur. MediaMarkt ya da Vatan standlarinda bulunabilir.
STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah
Prime FPS Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Elinize uymasi gerek ama yine de fiziksel olarak denemek iyi olur. MediaMarkt ya da Vatan standlarinda bulunabilir.
Queryra
Uzman
Glorious Model I öneririm. Kullandığınız mouse ile ölçüleri benzer.Rampage SMX-R33 modeldi. Tutuş stili olarak hiç bakmamıştım. İnternetteki şemalardan gördüğüm kadarıyla palm grip
Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SF26
Üstün
BEKEN MCU'lu markası değişmiş X3'mü onlardan iyiymiş puhahahaha.Bütçen biraz daha çıkabiliyorsa yeni Fury Z1 çıktı atılanların hepsinden daha iyi.
SS Prime+ çınlama sorunu olduğu için önermem ama çok dert olmazsa o daha iyi olur. Onun dışında HyperX Haste bakılabilir.