Detaylar
Kim cevapladı?TestamenT
Başarılı
VOLEMİ V-0089 PROFESYONEL KUAFÖR SAÇ SAKAL VÜCUT SAÇ SAKAL ENSE TIRAŞ MAKİNESİFiyatı, Yorumları - Trendyol
VOLEMİ V-0089 PROFESYONEL KUAFÖR SAÇ SAKAL VÜCUT SAÇ SAKAL ENSE TIRAŞ MAKİNESİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
yopigo YP-0609 Exculisive 7in1 Şarjlı Sıfır Saç Sakal Ense Tıraş Makinesi Vücut Kadın Erkek Lazer ÖncesiFiyatı, Yorumları - Trendyol
yopigo YP-0609 Exculisive 7in1 Şarjlı Sıfır Saç Sakal Ense Tıraş Makinesi Vücut Kadın Erkek Lazer Öncesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Thanos
Üstün
![]()
VOLEMİ V-0089 PROFESYONEL KUAFÖR SAÇ SAKAL VÜCUT SAÇ SAKAL ENSE TIRAŞ MAKİNESİFiyatı, Yorumları - Trendyol
VOLEMİ V-0089 PROFESYONEL KUAFÖR SAÇ SAKAL VÜCUT SAÇ SAKAL ENSE TIRAŞ MAKİNESİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
yopigo YP-0609 Exculisive 7in1 Şarjlı Sıfır Saç Sakal Ense Tıraş Makinesi Vücut Kadın Erkek Lazer ÖncesiFiyatı, Yorumları - Trendyol
yopigo YP-0609 Exculisive 7in1 Şarjlı Sıfır Saç Sakal Ense Tıraş Makinesi Vücut Kadın Erkek Lazer Öncesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kaliteli midir hocam? Şimdi tıraş makinesi piyasasını bilmediğim için 1000 lira belki az olabilir ondan bilmediğim 1000 lira dedim, adam gibi bir şey için ne kadar bütçe lazım?
Son düzenleyen: Moderatör:
TestamenT
Başarılı
Kaliteli midir hocam? Şimdi tıraş makinesi piyasasını bilmediğim için 1000 lira belki az olabilir ondan bilmediğim 1000 lira dedim, adam gibi bir şey için ne kadar bütçe lazım?
Kullanıp denemedim ama 1. inci linkteki yorumlar gayet olumlu. 2000 TL bütçe ayırabilirsen şöyle bir ürün var kendini kanıtlamış mir marka:
Braun Series 7 MGK7420 Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti, 10’u 1 Arada Erkek Bakım KitiFiyatı, Yorumları - Trendyol
Braun Series 7 MGK7420 Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti, 10’u 1 Arada Erkek Bakım Kiti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Thanos
Üstün
Oda çok fazla gibi, konuyu bir aileme danışayım teşşekkürler.Kullanıp denemedim ama 1. inci linkdeki yorumlar gayet olumlu. 2000 tl bütçe ayırabilirsen şöyle bir ürün var kendini kanıtlamış mir marka:
![]()
Braun Series 7 MGK7420 Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti, 10’u 1 Arada Erkek Bakım KitiFiyatı, Yorumları - Trendyol
Braun Series 7 MGK7420 Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti, 10’u 1 Arada Erkek Bakım Kiti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
SF26
Üstün
Thanos
Üstün
Sarjlı değil mi hocam? Philips alınır. Öneri için teşekkürler, bir de bu Philips tıraş makinesi ürünleri kaç yıl garantili oluyor bilginiz var mı?
SF26
Üstün
Sanırım 2 yıl ama tam emin değilim.Sarjlı değil mi hocam? Philips alınır. Öneri için teşekkürler, bir de bu Philips tıraş makinesi ürünleri kaç yıl garantili oluyor bilginiz var mı?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJYHCPSL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bizde bu mevcut, gayet memnunuz şu an.
Thanos
Üstün
O kadar bütçemizin olduğunu sanmıyorum, konuyu ailemlede görüşeceğim birde müsait bir zamanlarını yakalayayım. Sizin 800 liralık önerdiğiniz modelin kutusunun içinden sarj aleti çıkıyor ama değil mi?Sanırım 2 yıl ama tam emin değilim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJYHCPSL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bizde bu mevcut, gayet memnunuz şu an.
TestamenT
Başarılı
USB şarj kablosu ile gönderiyorlar adaptör mevcut değil.O kadar bütçemizin olduğunu sanmıyorum, konuyu ailemlede görüşeceğim birde müsait bir zamanlarını yakalayayım. Sizin 800 liralık önerdiğiniz modelin kutusunun içinden sarj aleti çıkıyor ama değil mi?