Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Undervolt işlemleri, fazlaya kaçmadıkça hiçbir problem yaratmaz. Eğer ki düzgün bir işlem uyguladıysan çok bir performans kaybı da yaşamazsın. Detay vermemişsin, bu yüzden net bir şey diyemiyorum ama performans kaybını çok yaşamadıysan ve mavi ekran yemediysen sorun yok gibi gözüküyor.
Undervolt işlemleri, fazlaya kaçmadıkça hiçbir problem yaratmaz. Eğer ki düzgün bir işlem uyguladıysan çok bir performans kaybı da yaşamazsın. Detay vermemişsin, bu yüzden net bir şey diyemiyorum ama performans kaybını çok yaşamadıysan ve mavi ekran yemediysen sorun yok gibi gözüküyor.

Çözüm
Darboğaz olur hafif sadece, onun için de çok düşürmemelisiniz.

Gram darboğaz yok.

Hocam normalde 1040 diye yazıyordu durmak testi ile bende fazla isindigi için 1040 dan 800 e çektim mavi ekran falan yemedim sadece sıcaklık en yüksekte 70 dereceyi gecmiyor

Son düzenleme: