Stres testi dışında oyunlarda yük altındayken sıcaklık değerlerin nedir?

Radyatörü yukarı takmayı dene bir de. Sıvı soğutma hiç ilgimi çekmediği için hiç kullanmadım. Ama sanırım radyatörden çıkan borunun konumuna dikkat etmek gerekiyor. Belki de bundan dolayı sıvının akışında bir sorun vardır. Bir de radyatörü yukarı takarak test et bence.

Hocam sıvı soğutma montajı yanlış. Fanlar sıcak havayı içeriye üflüyor şu an. Sıvı soğutma üste takılmalı ve fanlar içeride kalmalı dışarıya hava üflemeli. Tabii bu 105 dereceye kadar götürmez ama. Sıvı soğutmanın jelatinini falan mı unuttunuz acaba?

Hayır herhangi bir jelatin unutmadım. Niye sıcak havayı içeri üflesin, fanın amacı aldığı havayı soğutup içeri göndermesi zaten. Dışarıdan gelen havayı soğutarak radyatöre gönderiyor. İçeriden dışarı olsa daha mı iyi olur evet ama ona imkanım yok. Kasa buna izin veriyor. Üst kısma takılmıyor radyatör.

Canım hoca, bir yerde vallahi bir problem var.

Fazla anlamam motaj işinden de, benim bildiğim sıvı soğutucu yan konmaz.

Mecburiyetten ön panelde kullanıyorum, üst kısma montaj edilmiyor.

Sıvı soğutucuyu üste takıp fanları iç kısma takmayı deneyin. Üste takamıyorsanız radyatörün yerini sabit tutup fanları içeri takın. Büyük ihtimalle sorun çözülür.

Sıvı soğutucunun etiketini çektiniz değil mi?

Yok artık, tabii ki 😸

Kankam derece fazla sanki, pompayı kontrol et.
Fan yönünden anlamam, onu da sorarsın foruma.

Pompa çalışıyor, hem de son devirde.

1723751622506.webp

Hayır herhangi bir jelatin unutmadım. Niye sıcak havayı içeri üflesin, fanın amacı aldığı havayı soğutup içeri göndermesi zaten. Dışarıdan gelen havayı soğutarak radyatöre gönderiyor. İçeriden dışarı olsa daha mı iyi olur evet ama ona imkanım yok. Kasa buna izin veriyor. Üst kısma takılmıyor radyatör.

Mecburiyetten ön panelde kullanıyorum, üst kısma montaj edilmiyor.
Hocam fanlar dışarıdan havayı alıp serin havayı radyatöre gönderiyor. Radyatörde hava ısınıp kasanın içine geri gidiyor. Birde boruların eğimi kötü gözüküyor. Pompanın kablosu takılı mı?

@Beyza hocam bunlarla alakalı değil işlemci işlemci bloğu arasında en ufak boşluk bile olsa bu sıcaklıklara çıkar geçen hafta macun surdukten sonra bende tam oturtamamıstım benim de basıma geldı kasayı aç ve bir vıdaları elinle yokla.