Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SHADOWOFMORDOR

Başarılı
Merhaba. DOOM 2016 oynuyordum. Oyunun ortasında sistem tamamen kilitlendi. Restart atmak zorunda kaldım. Dün de Sniper Elite 4 oyununa girerken tamamen donmuştu. Sorun nedir?

Çözüm
Güzel, ekran kartının güç soketlerini çıkarıp soketleri ve pinleri kontrol edin, kararma veya erime gibi bir durum olmuş mu?
Dosyayı paylaşın kontrol edelim.

Google Drive veya Mediafire gibi sitelere yükleyip gönderebilirsin.

Dosyayı paylaşın kontrol edelim.

Paylaştım.

Sorun ekran kartı sürücüsü görünüyor, öncelikle DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun, sorun devam ederse FurMark, OCCT VRAM ve OCCT Power testleri yapın.

Sorun devam etmesine rağmen testlerden geçerse temiz bir Windows kurulumu yapın, kullandığınız programları, virüs programları dahil, kurmadan test edin sistemi, sisteme gamepad takılıysa onu da bir süreliğine çıkarın.

Sorun ekran kartı sürücüsü görünüyor, öncelikle DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun, sorun devam ederse FurMark, OCCT VRAM ve OCCT Power testleri yapın.

Sorun devam etmesine rağmen testlerden geçerse temiz bir Windows kurulumu yapın, kullandığınız programları, virüs programları dahil, kurmadan test edin sistemi, sisteme gamepad takılıysa onu da bir süreliğine çıkarın.
Çok teşekkür ederim. Ben de onu yapıcaktım simdi.