SHADOWOFMORDOR
Başarılı
Merhaba. DOOM 2016 oynuyordum. Oyunun ortasında sistem tamamen kilitlendi. Restart atmak zorunda kaldım. Dün de Sniper Elite 4 oyununa girerken tamamen donmuştu. Sorun nedir?
C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.Google Drive veya Mediafire gibi sitelere yükleyip gönderebilirsin.
Paylaştım.Dosyayı paylaşın kontrol edelim.
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir.
Dosyaları paylaşmak içinC:\Windows\Minidumpdizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.
Bu aşamadan sonra oluşan ZIP dosyasını güvenilir bir dosya paylaşım servisi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Birkaç popüler servis:
- Techolay
- Forum: Mavi Ekran Hata Analizi
Tamam. Tesekkürler.Sistem başına geçip analiz edince bilgi vereceğim.
Dosyayı herkese açık hale getirmemişsiniz.
Düzeltiyorum hemen.
Çok teşekkür ederim. Ben de onu yapıcaktım simdi.Sorun ekran kartı sürücüsü görünüyor, öncelikle DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun, sorun devam ederse FurMark, OCCT VRAM ve OCCT Power testleri yapın.
Sorun devam etmesine rağmen testlerden geçerse temiz bir Windows kurulumu yapın, kullandığınız programları, virüs programları dahil, kurmadan test edin sistemi, sisteme gamepad takılıysa onu da bir süreliğine çıkarın.
Sorun devam ediyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp en güncelini kurdum. DOOM 2016'ya girdim ve bir el oynadım. El bitince yine dondu.