Zaten 4K ya ihtiyaç duymuyorum CRT monitörüm 720P-1080p çözünürlükleri 4K monitörümden daha iyi işleyip görüntülüyor zaten 720p gibi çözünürlüklerde RTX 3080 gibi kartlar yüzlerce FPS alıyor bunun üstüne ayarları fulleyip ışın izleme gibi özellikleri de sonuna kadar açabiliyorum DLSS ihtiyacım kalmıyor. Ha bazen DLDSR kullanıyorum ekstra FPS kaybı olmadan daha iyi çözünürlük deneyimi yaşatabiliyor.

Sana bir Sony Trinitron TV lazım bence. Daha güzel olur. Aklıma niye soktun şimdi TV arayacağım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bir Sony Trinitron TV lazım bence. Daha güzel olur. Aklıma niye soktun şimdi tv arıcam :D
Valla Sony Trinitron CRT Tv&Monitör'lerin görüntü kalitesini görünce düz ekranların yüzüne bakasın gelmiyor özellikle CRT'ler düşük çözünürlükte çok daha başarılı hatta birisi redditte Sony CRT ile oyun görselleri paylaşmış bayağı da beğeni toplamış :hehehe:

Valla Sony Trinitron CRT Tv&Monitör'lerin görüntü kalitesini görünce düz ekranların yüzüne bakasın gelmiyor özellikle CRT'ler düşük çözünürlükte çok daha başarılı hatta birisi redditte Sony CRT ile oyun görselleri paylaşmış bayağı da beğeni toplamış :hehehe:

82 ekran vardı bizde mükemmel oluyor.

İyi de bu monitörün renkleri çok güzel.

Üstelik tek avantajı bu da değil :D 0 ms giriş gecikmesine sahip bunlar hareket bulanıklığı yok ghosting yok en hızlı oyuncu monitör denilen monitörlerin hepsinden daha akıcı.
CRT monitörüm olmadı hiç. 10 yıl kadar TN panel olduğu öğrendiğim monitör kullandım. Nvidia'dan doygunluk atayınca fena olmuyordu. Şu an IPS kullanıyorum, çok ama çok daha iyi TN'ye göre. Renkleri falan inanılmaz fark ediyor. Yani gerçekten başka boyut, anlatılmaz yaşanır.

Lakin sizler CRT monitörden FF7 Rebirth oyunun rengini attınız. Abi çok süper duruyor. Herhalde IPS, TN falan kötü panel.

CRT monitörüm olmadı hiç. 10 yıl kadar TN panel olduğu öğrendiğim monitör kullandım. NVIDIA'dan doygunluk atayınca fena olmuyordu. Şu an IPS kullanıyorum, çok ama çok daha iyi TN'ye göre. Renkleri falan inanılmaz fark ediyor. Yani gerçekten başka boyut, anlatılmaz yaşanır.

Lakin sizler CRT monitörden FF7 rebirth oyunun rengini attınız. Abi çok süper duruyor. Herhalde IPS, TN falan kötü panel.

CRT karşısında TN ve IPS rezalet kötü diyebilirim evimde 4K IPS panel var ama CRT monitörüm dururken onu kullanmıyorum boş boş duruyor. IPS de siyahlar çok kötü duruyor fakat CRT de tam derin siyahları elde edebiliyorsun eski oyunları oynarken düşük çözünürlükte CRT çok daha iyi gösteriyor. Ve oyuncu monitörlerinde en hızlı panel TN deniliyor fakat CRT'nin en düşük yenileme hızı 50Hz de çalışırken bile 240Hz TN panelden daha az ghosting yapıyor. Kaldı ki benim CRT monitörüm 160Hz'nin üstünde çalışabiliyor. Ek birkaç fotoğraf daha bırakıyorum
crtufo1.webp
crt1.webp

CRT ile OLED kapışmasında düşünürüm diyorum daha ne diyeyim. :D
Ben OLED karşısında yine CRT seçerdim :D