CanPatrioTic

Yetkin
Yer
Ankara
Selam arkadaşlar,

10’lu priz arıyorum, akım korumalı olmasını istiyorum. Uzun süre sorunsuz kullanabileceğim kaliteli bir marka/model arayışındayım.
Kullandığınız veya önerebileceğiniz ürünler varsa paylaşabilir misiniz?

Özellikle ısı yapmayan, sağlam malzeme ve güvenilir koruma devresi olan bir priz arıyorum.

Aklımda aşağıdaki ürün var, nasıldır?

Aksesuarcı Type-C Port Girişli Akım Korumalı 10'lu Priz, 3 USB, 1 Type-C Giriş, Isıya Dayanıklı, Grup Priz, Çoklu Uzatma Kablo (SİYAH)

Tavsiye için teşekkür ederim hocam. Bu prizde aklımda bulunsun. @Omerta Silenzio arkadaşın önerdiği prizin incelemelerini izledim ve hoşuma gitti. MediaMarkt üzerinden kupon ile birlikte 1200 TL gibi bir fiyata satın aldım.

Alman markası demişken, Brennenstuhl markasını hakkında bilginiz var mı? O markayı da çok duyuyorum? @Eagles

Tavsiye için teşekkür ederim hocam. Bu prizde aklımda bulunsun. @Omerta Silenzio arkadaşın önerdiği prizin incelemelerini izledim ve hoşuma gitti. MediaMarkt üzerinden kupon ile birlikte 1200 TL gibi bir fiyata satın aldım.

Alman markası demişken, Brennenstuhl markasını hakkında bilginiz var mı? O markayı da çok duyuyorum? @Eagles

Kalitedir o da çok. Eğer bütçe yetiyorsa, kesinlikle alınır Brennenstuhl.

Son düzenleyen: Moderatör: