Amazon bu ülkede görebileceğiniz en iyi pazaryeridir. Bunu tartışmak bile gereksiz olur. Zamanında bende bir Ethernet adaptörü ve modem satın almıştım. Satın almamdan tam 1 sene sonra evime yıldırım düştüğü için her iki üründe yanmıştı. Bende yetkili servisi amazona sormak için iletişime geçmiştim. Onlarda her iki ürünün de yenisini size ücretsiz göndereceğiz demişlerdi ve gerçekten 2 gün sonra yenileri elime ulaşmıştı. Prime abonelik ilk çıktığından beri hiç iptal etmeden her ay yeniliyorum. Doğru dürüst alışveriş yapmasam bile Prime aboneliğim sürekli aktif.

Ilk iki cümleye kalıbımı basarım. Bende de aynı şekilde kullanmasamda Prime aktif.

Bu tamamen sizin vicdanınıza kalmış bir durum. Bana da Amazon tarafından birden fazla yanlış ürün gönderildi. Bazılarının bende kalabileceğini söylediler. Ben buna rağmen zorla geri gönderdim. İade etmezseniz yasal olarak bir problem yaratmaz.

Hocam ben karşı tarafı bilgilendirerek bildirim yükümlülüğümü yerine getirdiğimi düşünüyorum. Karşı tarafın iade istememesi onun büyüklüğündendir. Ben haber verdim, sorumluluk benden çıktı. Onlar iade etmemi istemiyorsa şayet ben de zorla iade etmeyi düşünmüyorum açıkçası. Belki bunu kötü niyet olarak görebilirsiniz ama durum bu. Ben karşı tarafı bilgilendirerek üzerime düşeni yaptım. Ağanın eli tutulmaz, Amazon ağa bu monitörü bana hibe etti. Delikanlılık yapıp iade istemedikleri ürünü iade etmeyeceğim. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

Bizim firmalar 8 gündür bir ürünü kargoya veremiyor. Helal olsun Amazon’a. Sizin için de hayırlısı olsun.

Arkadaşlar bunu Amazon kendi deposundan gönderdiği için kullanabileceğimi söyledi müşteri temsilcisi. Bu durumdan dolayı bir zarar gören olur mu? Ya da bu aradaki fiyat farkı kime kesilecek ceza olarak? Bana bir başkasının ürünü mü gönderildi? Bu kadar fiyat farkına, sorun yok demeleri epey garibime gitti. Ben kargo kodu gönderirler iade alırlar zannetmiştim. En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük https://www.amazon.com.tr/

Amazon olduğu için kimseye ceza kesilmez. Eğer Türk firması olsa çalışanı yok ederlerdi.

Amazon adamdır. Geçen Instagramda denk geldim; adamın biri bir adet kaliteli Samsung SSD sipariş ediyor ve adama 10 adet geliyor. Durumu Amazon desteğe aktardığında aldığı cevap ''Güle güle kullanın'' oluyor. Gerçekten farklı bir firma. Ucuz hesaplar yapmak yerine müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar. Takdire şayan bir durum. @Ayhan Dönmez biz yine de çok açılmayalım. Boş kutu gelip elimizde patlayabilir. Malum fazla şanslıyız (!) :D

Hocam ben karşı tarafı bilgilendirerek bildirim yükümlülüğümü yerine getirdiğimi düşünüyorum. Karşı tarafın iade istememesi onun büyüklüğündendir. Ben haber verdim, sorumluluk benden çıktı. Onlar iade etmemi istemiyorsa şayet ben de zorla iade etmeyi düşünmüyorum açıkçası. Belki bunu kötü niyet olarak görebilirsiniz ama durum bu. Ben karşı tarafı bilgilendirerek üzerime düşeni yaptım. Ağanın eli tutulmaz, Amazon ağa bu monitörü bana hibe etti. Delikanlılık yapıp iade istemedikleri ürünü iade etmeyeceğim. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
Burada iyi veya kötü olarak size bir şey söylemek benim haddim değil. Siz bilgi vermişsiniz. Onlarda cevap vermiş. Burada yasal olarak bir problem yok. Kimse bir şey diyemez o yüzden. Hayırlı olsun.

@farketmez1234, iş arkadaşımın yakını Amazon'da çalışıyor senin durumu açıkladığımda Amazon'un bu tarz bir durumda çalışanın maaşından kesmediğini öğrendim. İstisnai durumlar varsa bilmiyorum. Sen zaten üstüne vazife olanı yapmışsın, umarım olumsuz etkilenen birisi de olmaz.

@farketmez1234, iş arkadaşımın yakını Amazon'da çalışıyor senin durumu açıkladığımda Amazon'un bu tarz bir durumda çalışanın maaşından kesmediğini öğrendim. İstisnai durumlar varsa bilmiyorum. Sen zaten üstüne vazife olanı yapmışsın, umarım olumsuz etkilenen birisi de olmaz.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Şu an içim daha rahat.