Gerekli sadece seri no yetmez. Sonuçta aldığı tarihe göre 2-3 yıl garanti veriliyor.

Kaç kere garantiye yolladın bilmiyorum ama hiçbiri fatura istemedi. Ben tecrübeye göre konuşuyorum. Mesela Lenovo garantiye yollarken bilet açarken fatura mı giriyorsun? Hayır, seri numarasını giriyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç kere garantiye yolladın bilmiyorum ama hiçbiri fatura istemedi. Ben tecrübeye göre konuşuyorum. Mesela Lenovo garantiye yollarken bilet açarken fatura mı giriyorsun? Hayır, seri numarasını giriyorsun.
Ben hepsinde faturayı ibraz ettim yoksa istemese de ürün yeni seri olduğu içindir. Ayrıca heryerde aynı olmuyor kendi markaniza göre yorum yapmayın bari, anlarim öyle olsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani, daha az mı yanlışlıkla daha yüksek değerli ürün gönderiyorlar?
Amazon ülkeye ilk geldiğinde bu durum fark edilince herkes pahalı şeyler alıp iade etmeye başladı. Amazon da bazı iadelerde ürün sizde kalsın deyip parayı da iade ediyordu. Artık çoğu zaman ürünü de geri istiyorlar.

Amazon ülkeye ilk geldiğinde bu durum fark edilince herkes pahalı şeyler alıp iade etmeye başladı. Amazon da bazı iadelerde ürün sizde kalsın deyip parayı da iade ediyordu. Artık çoğu zaman ürünü de geri istiyorlar.

Zamanında bizim bir arkadaş bu durumdan yararlanıp i7 12. nesil almıştı ve iade etmek istediğinde parayı iade edip işlemciyi almamışlardı.

Umarım sizin aldığınız monitörü de başka birine göndermişlerdir. Güle güle kullanın.