Amazon 11.000 TL'lik monitör yerine yanlışlıkla 36.000 TL'lik monitör gönderildi

Ilk iki cümleye kalıbımı basarım. Bende de aynı şekilde kullanmasamda Prime aktif.

Hocam ben karşı tarafı bilgilendirerek bildirim yükümlülüğümü yerine getirdiğimi düşünüyorum. Karşı tarafın iade istememesi onun büyüklüğündendir. Ben haber verdim, sorumluluk benden çıktı. Onlar iade etmemi istemiyorsa şayet ben de zorla iade etmeyi düşünmüyorum açıkçası. Belki bunu kötü niyet olarak görebilirsiniz ama durum bu. Ben karşı tarafı bilgilendirerek üzerime düşeni yaptım. Ağanın eli tutulmaz, Amazon ağa bu monitörü bana hibe etti. Delikanlılık yapıp iade istemedikleri ürünü iade etmeyeceğim. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

Sizlik bir şey yok. Vicdanınız halen elvermiyorsa onu bilemem de bana kalırsa yasal olarak da etik olarak da yükümlülüğünüzü yerine getirmişsiniz.

Bizim firmalar 8 gündür bir ürünü kargoya veremiyor. Helal olsun Amazon’a. Sizin için de hayırlısı olsun.

Amazon olduğu için kimseye ceza kesilmez. Eğer Türk firması olsa çalışanı yok ederlerdi.

Amazon adamdır. Geçen Instagramda denk geldim; adamın biri bir adet kaliteli Samsung SSD sipariş ediyor ve adama 10 adet geliyor. Durumu Amazon desteğe aktardığında aldığı cevap ''Güle güle kullanın'' oluyor. Gerçekten farklı bir firma. Ucuz hesaplar yapmak yerine müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar. Takdire şayan bir durum. @Ayhan Dönmez biz yine de çok açılmayalım. Boş kutu gelip elimizde patlayabilir. Malum fazla şanslıyız (!)

Burada iyi veya kötü olarak size bir şey söylemek benim haddim değil. Siz bilgi vermişsiniz. Onlarda cevap vermiş. Burada yasal olarak bir problem yok. Kimse bir şey diyemez o yüzden. Hayırlı olsun.

@farketmez1234, iş arkadaşımın yakını Amazon'da çalışıyor senin durumu açıkladığımda Amazon'un bu tarz bir durumda çalışanın maaşından kesmediğini öğrendim. İstisnai durumlar varsa bilmiyorum. Sen zaten üstüne vazife olanı yapmışsın, umarım olumsuz etkilenen birisi de olmaz.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Şu an içim daha rahat.

Bu nasıl şansmış arkadaş, VA monitör alıyorsun OLED geliyor. Ben OLED alsam onun yerine CRT monitör yollarlardı. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…