Alabilir hocam A25’in fiyatı bu civarda A26 daha yüksek fiyata gelecek A16 alırsa 7 sene Android güncellemesi alacak yeni modeller eskisi gibi artık kasmıyor ben kendiminkinin 1 kere bile kastığını görmedim 256 GB hafızanın 160’ının dolu olmasına rağmen.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
A16 mı alsın A25 mi kararsız kaldım hocam kafam karıştı. A25 diyorsunuz şimdi de.Alabilir hocam A25’in fiyatı bu civarda A26 daha yüksek fiyata gelecek A16 alırsa 7 sene Android güncellemesi alacak yeni modeller eskisi gibi artık kasmıyor ben kendiminkinin 1 kere bile kastığını görmedim 256 GB hafızanın 160’ının dolu olmasına rağmen.
A16. Bana güven. Ben kullanıyorum aynısınıA16 mı alsın A25 mi kararsız kaldım hocam kafam karıştı. A25 diyorsunuz şimdi de.
- Makaleler
- 1
Teşekkürler hocam. Kadın için uygun renk önerebilir misiniz peki?
Bende beyazı var siz de beyazını veya siyahını alabilirsiniz. Bir de şarj adaptörü almanız lazım adaptör içinden çıkmıyor yaklaşık 400 TL falan o da.Teşekkürler hocam. Kadın için uygun renk önerebilir misiniz peki?
- Makaleler
- 1
A55 nasıl hocam peki?Bende beyazı var siz de beyazını veya siyahını alabilirsiniz. Bir de şarj adaptörü almanız lazım adaptör içinden çıkmıyor yaklaşık 400 TL falan o da.
Yeni konular
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-