Öneriler için teşekkürler. Sistemi incehesap üzerinden topluyorum, orası uygun geliyor ve ne yazık ki bütçem 120bin'i aşamaz taksitli alacağım için (vade farkı da olacak çünkü) . Özetle anladığım kadarıyla RAM yükseltilmeli, PSU ise değiştirilmeli. İşlemci açısından gelen öneriye baktığımda ise bahsedilen r9 9900x'e çıkarmam pek mümkün görünmüyor.

Ayrıca eşim bunu hem grafik tasarım amacıyla hem de esnek kullanacak, o yüzden MAC tercih etmedik.

Gaming gecesini bekleyin o zaman birkaç özelleştirme ile daha uyguna sistem çıkabilir. Siz tek tek mi topladınız sitede?

İşlemci 9950X seçilirse fiyat 119.472 TL

1756740430095.webp

Son düzenleme:
Gaming gecesini bekleyin o zaman birkaç özelleştirme ile daha uyguna sistem çıkabilir. Siz tek tek mi topladınız sitede?

İşlemci 9950X seçilirse fiyat 119.472 TL

Eki Görüntüle 180653
1756752410193.webp

Şöyle nasıldır acaba? Biraz düzenledim. Özellikle kasa hakkında bir yorum olursa sevinirim bilmediğim bir marka

Eki Görüntüle 180773

Şöyle nasıldır acaba? Biraz düzenledim. Özellikle kasa hakkında bir yorum olursa sevinirim bilmediğim bir marka

Aynı kasanın 650W olanını satın aldım İncehesap'tan. Gönderilen kasadaki fanlar aynı değildi. Değiştirilmişti. Ancak kasa güzel bir kasa.

Onun dışında RAM'i 64 GB yapabiliyorsanız yapın derim. Grafik tasarım için şahsen bana 32 GB yetmiyor.

Aynı kasanın 650W olanını satın aldım İncehesap'tan. Gönderilen kasadaki fanlar aynı değildi. Değiştirilmişti. Ancak kasa güzel bir kasa.

Onun dışında RAM'i 64 GB yapabiliyorsanız yapın derim. Grafik tasarım için şahsen bana 32 GB yetmiyor.

64GB eğer sizin dediğiniz aşırı elzem değilse şimdilik bütçemiz açıkcası 32'ye yetiyor. Bu konuda yorumunuz nedir?

Grafik işleri için 32 GB RAM bence çok düşük, minimum 64 gb olmalı.

3D grafiklerle uğraşan biri olarak, yarın bilgisayar alsam 96-128 GB RAM alırım, tabii Adobe uygulamaları için bu kadar RAM şimdilik gerekmeyebilir.

Grafik işleri için 32 GB RAM bence çok düşük, minimum 64 GB olmalı.

3D grafiklerle uğraşan biri olarak, yarın bilgisayar alsam 96-128 GB RAM alırım, tabii Adobe uygulamaları için bu kadar RAM şimdilik gerekmeyebilir.

3D, Render ve kurgu yapanlar kesinlikle en düşük 64 GB kullanmalı. Onun dışında 32 GB ile idare edilebilir.

Grafik işleri için 32 GB RAM bence çok düşük, minimum 64 gb olmalı.

Hocam bu sistemi satın alıp 2-3 ay içerisinde bir 32(2x16) daha almayı düşünüyorum. Artık şuanlık 32 ile idare edecek.