Colonell

Uzman
Bütçem maximum 13K. 12.300'e S9 FE veya Pozitif Teknoloji iPad + replika kalem yapmayı düşünüyorum.
Not alma, çizim, dizi/film veya PUBG gibi oyunlar oynamak için kullanacağım. Sizce hangisini almalıyım? Samsung telefon kullanıyorum. Gelecekte de Samsung kullanmaya devam edeceğim. Ekosistem çok önemli değil.

Selamlar,
Benim tavsiyem Türkiye gibi bir yerde bütçe sıkıntısı çekiyorsanız daima androidden yana olur. Ios, android kadar geniş yelpaze sunmuyor. Çoğu programda da sıkıntı yaşayabilirsin.

Bütçem maximum 13K. 12.300'e S9 FE veya Pozitif Teknoloji iPad + replika kalem yapmayı düşünüyorum.
Not alma, çizim, dizi/film veya PUBG gibi oyunlar oynamak için kullanacağım. Sizce hangisini almalıyım? Samsung telefon kullanıyorum. Gelecekte de Samsung kullanmaya devam edeceğim. Ekosistem çok önemli değil.

Replika kalem alacaksaniz guzel bir kalem bulun. iPad 11, S9 FE'yi testlerde paramparca ediyor PUBG icin onu oneririm.

@theVOID, Orijinal kalem alırsanız IPad'in yaptıkları daha iyi. Stabil ve yazım konusunda samsunga gore her yonden daha iyi hissettirdi beni gidip denemenizi oneririm ben iPad tarafındayım.

iPad tabii ki, bu da soru mu?

iPad tabii ki. Tartışmasız. Bence zaten iPad alınabilecek bir bütçeye çıkıldıysa iPad dışı cihaz almak mantıksız.