Bu arada şakası bi yana Ideapad Flex bakılabilir IPS panelli olanları, hem küçük hem de şık bir arkadaş.
Geometri hocamız kullanıyor derslerde, canımı çektirdi kullanırken :rofl: :rofl:

@mr.esat, Tablet piyasası benim uzmanlık alanım değil, sadece bu kadar küçük ve çok yük gerektirmeyen iş istiyorsa babanız, istediğiniz boyutlara uygun ve işinizi görebilecek iki tane aşağıya tablet bıraktım. İkisinden birini babanızın alması daha uygun olur diye düşünüyorum.

@mr.esat, Tablet piyasası benim uzmanlık alanım değil, sadece bu kadar küçük ve çok yük gerektirmeyen iş istiyorsa babanız, istediğiniz boyutlara uygun ve işinizi görebilecek iki tane aşağıya tablet bıraktım. İkisinden birini babanzın alması daha uygun olur diye düşünüyorum.

Babası Apple sevmiyormuş hocam.

Samsung olan modele bakabilir ozaman oda iş görür. Sanırım babasınında istediği boyutlarıda karşıladığını düşünüyorum. Babası için tablet daha iyi olur bence, sonuçta boyutlara bu kadar dikkat ediyorsa, tablet daha iyi bir seçenek olacaktır.

Babamın dükkan için laptopa ihtiyacı var.

Küçük istiyor, IPS olsun. Kibar olsun. Zaten yapacağı işler çok basit işler. Excel, video, Web'de surf dışında kullanmaz bile.

Olabildiğince ucuz olsun. ₺12-13 bin falan olsa çok şahane olur.
ips değil ama en iyi seçenek bu.

Babamın dükkan için laptopa ihtiyacı var.

Küçük istiyor, IPS olsun. Kibar olsun. Zaten yapacağı işler çok basit işler. Excel, video, Web'de surf dışında kullanmaz bile.

Olabildiğince ucuz olsun. ₺12-13 bin falan olsa çok şahane olur.
Bence tablet almanız daha iyi olur.
Huawei MatePad Air bu sayfanın altındaki 800 TL kupon ile 13.649 TL'e iniyor. Klavyeside var babanız için fazlasıyla yeterli olur.